2777
2789
عنوان

سلام

83 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ،من بعد ۱ سال شایدم بیشتر امشب اومدم ،دوستای زیادی اینجا داشتم که همه رو قبل رفتنم همون ۱ سال پیش لغودوستی کردم چون حوصله نداشتم چون زندگیم مزخرف مزخرف بود و هست ،من یه دختر قویم میگین چرا چون همیشه تو اتاقم درد میکشم ناراحتم و گریه کارمه اما از در اتاقم که میرم بیرون میشم شااااادترین دختر دنیا یه شرح حال دادم،

دوستان من ۴ سال پیش نامزد کردم که نشد و اون ازدواج کرد من خیلی دوسش داشتم ولی گذشت من فراموشش کردم اما ۱ هفته پیش پسرعموی همون آدم اومد خواستگاری من 

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

بچه ها نمیدونم اون شب خواستگاری چی شد با خود خرم چطوووور فکر کردم مثل رمانا و فیلما فکر کردم که با پسرعموش ازدواج میکنم و ازش انتقام میگیرم جواب مثبت دادم اما ۲ روز بعد فهمیدم چه گنددددد بزرگی زدم بهش پیام دادم و گفتم من نمیتونم کیس مناسبی برات باشمو اینا 

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نمیدونم اون شب خواستگاری چی شد با خود خرم چطوووور فکر کردم مثل رمانا و فیلما فکر کردم که با پ ...

حالا خانوادم ا اون روز ،روز خوش برام نزاشتن بخدا دیشب به خودکشی فکر کردم اما گفتم این دنیام که سوخت اون دنیا روسیاه نشم 

دوستای من فقط اینجان حق دوستی در بیرون رو ندارم چون خانوادم نمیزارن😔

اوه چ عین فیلما به هر حال خوش اومدی

کلا این خواستگار قبل اون نامزد قبلم منو دوست داشت 

خوش اومدی ای دوست

فدا🙂

اصلا بنظرمن اصلا اصلا قبول نکن.اگه قبول کنی خوشبخت ک نمیشی هیچ،تازه دوباره ب یادش میفتی و دوباره عاشقش میشی و اذیت میشی و بجااینکه زندگیتو بکنی و خوشبخت باشی هرلحظه تو فکری ک برید یجایی اونم باشه و ببینیش و شایدم شیطون گولت بزنه و بدونه اینکه دست خودت باشه ناخودآگاه بخوای بهش نزدیک بشی و هم زندگی اون و هم زندگی خودت خراب میشه.این همه آدم چرا پسرعموی اون؟وقتی تونستی اونو فراموش کنی پس یعنی خیلی قوی هستی و وقتی میتونی با یه خواستگار دیگه ازدواج کنی و خوشبخت بشی چرا پسرعموی اونو میخوای انتخاب کنی و خودتو بدبخت کنی؟

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

اصلا بنظرمن اصلا اصلا قبول نکن.اگه قبول کنی خوشبخت ک نمیشی هیچ،تازه دوباره ب یادش میفتی و دوباره عاش ...

آره خیلی طول کشید خودمو جمع و جور کنم به این خواستگارم پیام دادم تموم ولی خاحوادم سرکوفت میزنن مدام 

آخی چه رمانتیک.ولی خب اگه دوسش نداری نمیشه کاریش کرد دیگه

دیگه جوابش کردم🙂😔کاش همون شب خواستگاری میگفتم نه

آره خیلی طول کشید خودمو جمع و جور کنم به این خواستگارم پیام دادم تموم ولی خاحوادم سرکوفت میزنن مدام& ...

خوب کردی عزیزم بهترین کارو کردی ک قبل اینکه کار از کار بگذره تمومش کردی.سخت نگیر عزیزم خانواده ک بد ماهارو نمیخواند هرچی میگند بخاطر خودمون میگند.هیچکس از خانواده بهتر و نزدیک تر نیست هیچکس اندازه خانواده خوبیه مارو نمیخواد.خانوادت حتما فکرمیکردند بااون خوشبخت میشدی براهمین الان ناراحتند و اینجوری میکنند.چندروز ک بگذره دیگه یادشون میره و هیچی نمیگند.منم یه خواستگار خیلی خوب داشتم از هرنظری اوکی بود آشناهامون بود خانوادم خیلی میخواستند و دوسش داشتند ولی من چون کس دیگه‌ایو دوس دارم قبول نکردم و مامانم تا چندروز فقط سرکوفت بهم میزد و دعوام میکرد منم محل نمیدادم و اصلا جواب نمیدادم سکوت میکردم براهمین چندوقت ک گذشت دیگه یادش رفت و هیچی نگفت.توام محل نده و سکوت کن هرچی گفتند تو هیچی نگو مطمئن باش چندوقت ک بگذره دیگه ول میکنند.سرکوفتای خانوادت خیلی بهتره اینه ک قبول میکردی و بدبخت میشدی.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

خوب کردی عزیزم بهترین کارو کردی ک قبل اینکه کار از کار بگذره تمومش کردی.سخت نگیر عزیزم خانواده ک بد ...

مرسی فداتشم چقدر با حرفات آرومم کردی واقعا 🥺🥺🥺درست میگی که اءه باهاش ازدواج میکردم شاید دوباره عاشقش میشدم یا زندگیم خراب میشد تمام مدتی که اومدن خواستگاری نشسته بودن صحنه های خواستگاری اولم یادم میوفتاد🥺