2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 67 پست
من یه هفته بعد کورتاژ س ک .. داشتم ...انشاالله که خون نمیاد دیگه استرس نداشته باش

ان شاالله منم امادگی لازموانجام دادم دیگه وای بحالش فردا

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح و روانت چه خوش اشتهاست 😁 من یه سقط و کورتاژ داشتم ،۴ ماهه تو شکمم مرد  ،تا سه ماه فقط گری ...

اخه من ابله مرغون گرفتم بروتاپیکامو بخون بعدش یهو فهمیدم دوماهمه حاملم چون قرص ال دی قطع کردم فکرکردم عادیه پرپر نشم بعد خلاصه یک هفته بعداینکه متوجه بارداری شدم دیدم خون اومد وسقط شد اخه قبلش اویشن وکلی داروخورده بودم یطرفم ابله مرغون لعنتی دیگه الان همچیزم اوکی شد ولی خیلی تشنم دیگه کلافم اقاهه رو ساپورت کردم تواین ایام ولی خودم ....

اخه من ابله مرغون گرفتم بروتاپیکامو بخون بعدش یهو فهمیدم دوماهمه حاملم چون قرص ال دی قطع کردم فکرکرد ...

اهان متوجه شدم ،عذر میخوام ندونسته حرف زدم 

خب خون ریزی نداری رابطه داشته باش 

راستی بعد سقط رحم قاطی میکنه بعد تنبلی میاره ، حواست به خودت باشه سردیجات نخور 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اهان متوجه شدم ،عذر میخوام ندونسته حرف زدم  خب خون ریزی نداری رابطه داشته باش  راس ...

جدا خوب شدگفتی سعی میکنم فعلا بچه نمیخوام امادگیشوندارم پسرمم بزرگ تربشه بعد 

اهان متوجه شدم ،عذر میخوام ندونسته حرف زدم  خب خون ریزی نداری رابطه داشته باش  راس ...

خواهش میکنم عزیزم😘

جدا خوب شدگفتی سعی میکنم فعلا بچه نمیخوام امادگیشوندارم پسرمم بزرگ تربشه بعد 

انشالله 

من سه سال تنبلی تخمدان گرفتم‌بعد سقطم ،گند زد به هیکلم ،موی زائد چونه ، جوش بزرگ ، ریزش مو شدید ،پریود نشدن ،۳ سال نازایی و....

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)