2777
2789
عنوان

انگار تو قفسم

101 بازدید | 10 پست

شوهرم محبت نمیکنه همیشه دلش میخواد ایراد بگیره ی وقتایی باهم خوبیم ولی کافیه ی رفتاری ببینه ک باب دلش نیست فحش میده ب خودم و خانوادم و طعنه میزنه

اعتمادبنفسم رو از دست دادم

هر حرفی رو ب زبون میاره

ی رفتاری داره انگاری ک خیلی سرتره و منت گذاشته منو گرفته 

یادش رفته ک چه داستان عاشقانه ایی رو تعریف کرده ک دلمو بدس اورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتمادبنفسم رو از دست دادم هر حرفی رو ب زبون میاره ی رفتاری داره انگاری ک خیلی سرتره و منت گذاشته ...

خودت رو وابسته بهش نشون نده به خودت برس اگر خودت، خودت دوس داشته باشی بقیه هم دوست دارن. 

فقط خدا وبس.... نوع حرف زدن هر کسی نشونه شخصیت وشعور وتربیت وفرهنگ خانوادگی اونه. 
خودت رو وابسته بهش نشون نده به خودت برس اگر خودت، خودت دوس داشته باشی بقیه هم دوست دارن. 

هیچ دوستی ندارم خیلی محدودم

کسی در بزنه باید چشمم ب گوشی باشه ک ببینم اگه اشناست زنگ بزنه تا باز کنم براش

اعتمادبنفسم رو از دست دادم هر حرفی رو ب زبون میاره ی رفتاری داره انگاری ک خیلی سرتره و منت گذاشته ...

تقریبا اکثر مردا همین طورن متاسفانه سعی کن باهاش کل کل نکنی. 

فقط خدا وبس.... نوع حرف زدن هر کسی نشونه شخصیت وشعور وتربیت وفرهنگ خانوادگی اونه. 
هیچ دوستی ندارم خیلی محدودم کسی در بزنه باید چشمم ب گوشی باشه ک ببینم اگه اشناست زنگ بزنه تا باز کن ...

خوب میشه. میفهمم چی میگی سخته ولی میگذره درست میشه، خودم تجربه کردم

[QUOTE=260845393]الان دیگه بعد 2سال باید کم کم اخلاق هم دست تون میومد[/QUOTE دوسش ندارم  برا همینه ک رفتاراش ازارم میدن و قابل تحمل نیستن

همیشه موقع بحث از زن قبلیش میگه ک چقد مثلا خوب بوده