2777
2789
عنوان

برم؟؟؟؟

297 بازدید | 26 پست

مادرشوهرم قبلن خونه اش شهرستان بود ميرفتم زياد مشتاق نبود حالا امده تهران تنهاست خواهرهاش گفتن از ما دورشدي هواي عروستو داشته باش خلاصه به شدت تحويل ميگيره و ،... زن داداشش همينجا تهرانه بهش محل نميده و تا حالا يك ماه امده دعوتش نكرده ظاهرا 

با توجه به كارهاي سابقش باهاش چطور رفتار كنم درسته؟؟؟؟ چند وقت يكبار برم خونه اش؟ بزارم دعوت كنه يا خودم برم ؟ چند وقت يكبار به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت هم متوجه این رفتارای مادرش هست؟

نه اصلا 

بعدم از كنارش حرص ميخورم ببينيد خيلي نسنجيده و حرفاش حزب بادن 

مثلا يه حرفي يا نظري درمورد مسيله اي ميده 

اولا نظرش به شدت بچه گانه است بعد هم كافيه بلافاصله كسي نظر جديدي بده فورا حرفشو عوض ميكنه و حرف اونو تاييد ميكنه 

نظراتش بسيار بچه گانه و سطحين 

كنارش حرصم ميگيره 

مثلا قرار يه جراحي انجام بده جراحي سرپايي هست 

منو قسم داد كه به همسرم يعني پسرش نگم چون همسرمن مشغله درسي و كاري داره منم گفتم از جانب من خيالتون راحت 

باور كنيد با چنان شدتو جديتي گفت اصصصصلاااااااا پسرم نفهمه چون درس داره و ... گناهداره حالا بياد تو فكر من خودش كلي مشغله داره  گفتم چه عجب عاقل شده 

خلاصه بعد يكمرتبه موقع شام همسرم خسته از راه امده سرسفره 

همسرم اخرهاي شام خوردنش بود يهو مادرشوهرم بهش گفت من لازمه جراحي كنم توهم بدون پسرم 

منم همون لحظه گفتم شمامنو قسم دادي نگو بهش نگفتمو .... همون سرسفره گفتم اما بيعار ادامه ميداد حرفشو ... 

همسرمم از شدت خستگي گفت خب ميري جراحي انجام ميدي و خوب ميشي و ...

زياد تحويل نگرفت نه اينكه نسبت ب مامانش بي تفاوت باشه 

فقط اون لحظه خيلي خسته بود 

حالا اين ادم بنظرتون عاقله ؟! 

ناگفته نماند بازنشسته است ب نسبت جوان 

ادعاي زن كاملي هم داره ب ظاهر 

ولي كاملا بي عقل و بي منطقا نظراتش

از هم نشيني باهاش كلافه ميشم  

اسم اين مدل ادما رو چي ميزاريد شما؟؟؟؟؟

شوهرت هم متوجه این رفتارای مادرش هست؟

چطور باهاش رفتار كنم ؟ نميدونم انقد اصرار داره بيا توروخدا بيا 

البته از دهنش در رفت گفت كه خواهرم گفته دختر نداري 

عزوست دخترته 

قبلن رفتارهايي ازش ديدم خوشم از خودشو خواهرهاش نمياد منتهي مدلم چون مهربانو خوش خنده ام در رو ب رو نميتونم طرفو بي محل كنمو ج بدم 

اومده اينجا تنهاست خواهراشم ازش دورن احساس ميكنه با من اوكي باشه شايد لازم باشه 

تحويل گرفتنش از رو نياز هست متوجه شدم

من فعلا تك عروسم 

دخترم نداره 

تمدنش تهران خيلي بي ربط هست ن كاري اينجا داره و نه اصلا لازم بود خونه اس بياد انگار با من در رقابته 

خيليم ذوق داره اومده تهران مثل بچه ها به اومدن ب تهران ذوق ميكنه 

بنظرتون من چطور رفتار كنم 

چطور رفتو امد كنم ؟!

صبر كنم ز بزنه برم 

چكار كنم درسته؟! ماندم چكاري درسته؟!

عزیزم اصلا باهاش صمیمی نشی ها....البته نمیگمم ک خدانکرده خارج از محدوده ادب باهاش رفتار کنی نه! ولی کم کم فاصله تو باهاش زیاد کن...اگ تا حالا به اشتباه می‌نشستی پای درددلش،،، از الان هر موقع سر صحبت باز کرد فوری بپیچونش برو الکی با گوشیت کار کن...

راستی خیلی هم جدیش نگیر مادرشوهرتو نه هیچ کدوم از قوم شوهرت... میدونی منظورم از جدی نگرفتن چیه ؟ 

مثلا میخواد یه نظر احمقانه ای رو بصورت جدی به شما و شوهرتون بده حالا هر مسئله ای میخواد باشه تا شروع کرد به گفتن با یه حالت بیخیالی خاصی بگو نه اینجورم ک میگس نیست !!! چند مرتبه که اینکار و بکنی میفهمه که نمیتونه روی شما تاثیر گذار باشه ... حتی دیگه سعی و تلاشش رو هم نمیکنه که نظرات بیخودش رو به شما تحمیل کنه

عزیزم اصلا باهاش صمیمی نشی ها....البته نمیگمم ک خدانکرده خارج از محدوده ادب باهاش رفتار کنی نه! ولی ...

اره دقيقا مرسي چقدر قشنگ راهنمايي كرديد 

فقط درمورد رفتو امد بنظرتون هر چند يكبار برم خوبه؟ 

صبر كنم تماس بگيره؟ 

بازه زماني مناسب چقدر باشه خوبه؟

چطور باهاش رفتار كنم ؟ نميدونم انقد اصرار داره بيا توروخدا بيا  البته از دهنش در رفت گفت كه خو ...

عزیزدلم  خاله ی شوهرتون به مادرشوهرتون هر چی گفته دلیل نمیشه شما با برنامه ی اونا پیش بریدکه...

اتفاقا الان این رو گفتن فردا یه چیز دیگ میگن فردا میگن مگه عروست نبود بیاد جارو کنه... عروست نبود ببرتت ارایشگاه عروست نبود ببرتت دکتر ...والا  وظایف دختر نداشتش رو میندازن گردنت...از الان شما باید به مادرشوهرت نشون بدی که بی برنامه نیستی... نشون بده عملا

مثلا کلاس انلاین ثبت نام کن بگو  کلاس دارم یا اگر دانشجویی یا سر کاری یا هر چی همونو بهونه کن...

فعلا هفته ای یه بار برو خونشون ...

وقتی هم رفتی اونجا

(اگه مادر شوهرت از کار افتاده نیست) و میخوای که یکم کمک بدی فقط توی کارای جزئی مثله انداختن سفره یا جمع کردن سفره یا ظرف شستن کمکش کن...جارو مارو نکنیا...یا مثلا ظرف میوه رو بیار یا مثلا استکان ها رو تو ببر... سعی کن پیشش تنها نباشی ...اگ شوهرت همراهت نیست نری اصلاااا...

عزیزدلم اینایی که بهت گفتم همه اش درسه که شاید مامانامون نتونن و یا نرسن همه اینا رو به ما بگن ولی شما از منی که حدود پونزده شونزده سال تجربه  دارم بشنو و انجام بده بخدا که ضرر نمیکنی بلکه دعای خیرم میکنی ...

منم شخصیتم بسیار دلسوز و دلرحمم و بسیار رو دربایستی دارم بسیار خوشرو و پر محبتم و واسم سخت بود خیلی خیلی سخت بود همیشه از مادرشوهر دورنگ و دو رو که متکبر و خودشیفته و زبان باز ضربه خوردم ولی بارها تمرین کردم کم کم خودمو عوض کردم ... و الان اونهاهم پذیرفتن 

اره دقيقا مرسي چقدر قشنگ راهنمايي كرديد  فقط درمورد رفتو امد بنظرتون هر چند يكبار برم خوبه؟&nb ...

دورت بگردم عزیزم ...😘 فعلا سعی کن خودتو مشغول نشون بدی تا فکر کنه که مشغله داری و‌نمیرسی هر روز بری پیششون ،بهش بگو مثلا پنجشنبه یا جمعه وقتم آزاده میایم پیشتون ... راستی این قضیه رفت و امد خیلی مهمه ولی شوهرت و مادر شوهرت نباید متوجه بشن که برای تو مهمه چون داستان میشه واست،،،اونا فقط باید فکر کنن که مشغله داری امتحان داری یا کلاس داری و ... اینا دروغ و دورنگی نیستا اینا سیاست و هنریه که واجبه دربرابر مادرشوهرهای این مدلی بکاربرد

عزیزدلم  خاله ی شوهرتون به مادرشوهرتون هر چی گفته دلیل نمیشه شما با برنامه ی اونا پیش بریدکه... ...

اره عزيزم كلا از اول هم طوري رفتار كردم وقتي ميرم مثل يه مهمان ميرم خودش چايي مياره ميوه مياره و ... درحد يه سفره انداختن فقط كمك ميدم و جمع كردن سفره مثلا تعارف ميكنم كمكتون ظرفهارو بشورم با ابكشي اونم تشكر ميكنه ديگه اصرار زياد نميكنم 

تا الان هيچ وقت براش جارو ،.. نزدم 

ولي به اندازه يه دختر هم براشزخوب بودم من تك عروسم 

يه بار تاپيك زدم انقد خانمها بهم حمله كردن كه مقصر من هستمو خودشيفته ام ولي واقعا اصلا اصلا متكبر و خودشيفته نيستم 

بزار يه مورد خدمتتون تعريف كنم ولي قبلش اينو بگم من سالي كه ازدواج كردم خونه مادرشوهرم شبيه مسجد بود هيچ وسيله اي نداشت 

نه اينكه پول نداشنه اتفاقا خودش معلم تازه بازنشسته است ولي سليقه نداره و... 

خلاصه با پول همسرم براش ماشين ظرفشويي ماكرويو ساعت ايستاده لوستر دكوري اينه كنسول گلوگلدون مصنوعي ظروف چيني ست و... يطور نشون ميداد كه انگار ناراحتم هست ب جاي تشكر ايرادم ميگرفت 

و به همسرم گفته بود دوست دارم خودم انتخاب كنم!!!!!

اخه اگه واسش مهم بود يا سليقه داشت حداقل ٤ تا پشتي ب جاي بالشت ميداشت و..

من خودم پدر مادرم فرهنگي هستن اما مادرم هميشه خونه اش شيكو تميز و مرتب بوده حرصم ميگرفت اين نامرتبو شلخته ى هيچي نداره 

خلاصه خوبيم بي ج مامد

عزیزدلم  خاله ی شوهرتون به مادرشوهرتون هر چی گفته دلیل نمیشه شما با برنامه ی اونا پیش بریدکه... ...

يا خاله هاش ميامدن من هميشه دعوت ميكردمو شام عالي و سفره عالي مينداختم 

خلاصه مادر مهربونمو  از دست دادم خاله هاش با اينكه شهر محل سكونتشون نزديك بود نيامدن مراسم مادرمو ةرونا رو بهانه كردن البته الان خيلي شرمنده ان و مدام تقصيرو به هم پاس ميدن ولي ازشون دلم گرفت 

همسرم بهشون گلايه كرد بجاي اينكه عذرخواهي كنن و بگن حق با تو هست 

يكي از خاله هاش ك واقعا كلي حق ب گردنش داشتيم در جواب پرو پررو گفته بود شما بهم اصرار كرديد شام امدم خونتون و .... نگفت اينها لطف كردن زحمت كشيدن عزت گذاشتنو....

با اين وجىد عيد خود خاله اش ز زد تبريك من ج دادم و باهاش ص كردم و ب رو خودم نياوردم ولي تو كلامش خيلي شومنده بود 

البته مادرشوهرمو خواهرهاش چون از نظر كلاس خانوادگي و ... ازشون ما بالاتريم نسبت بهم سهم دارنو باهام رسمين منم باهاشون رسميم 

يا اينكه خونه اش امد تهران من رفتم مباركي خونه اش 

هرمبلي رو يك جا چيده بود چيدمان خيلي خيلي شلخته و ،... 

منم بهش تز دادمو خونه اش مرتب كرد 

برادر شوهرم يكبار گفت ما صددفعه مبلها رو جاب جا كرديم نشده يكبار گفت تازه تومديم وقت نكرديم فك كنيم چطور بچينيم همينطور فعلا گذاشتيم 

يعني ب جا تشكر طوري رفتار كرد ك ما فعلا وقت نكرديم بچينيم ..!!!

من دختر مرتبو منظم هستم هميشه چيذمانو نظم برام مهمه 

وقتي مياد خونه من ميبينه يهو اونم از من تقليد ميكنه منظم ميشه در حالت عادي خيلي شلخته است 

همش ميخاد جلو من كم نياره و...

حالا اينا اينطوري هستن

دورت بگردم عزیزم ...😘 فعلا سعی کن خودتو مشغول نشون بدی تا فکر کنه که مشغله داری و‌نمیرسی هر روز بری ...

عزيزن از راهنمايي هاتون خيلي خيلي متشكرم 

الهي هميشه زنده باشيد