2777
2789
عنوان

خیانت به پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 84 پست
خیلی تند رفتی نباید شکایت میکردی همون قهر کافی بود.. شوهرت چی میگه؟ راضیه به جدایی؟

خیلی خیلی تند رفتم... اصلا راضی نیس به جدایی... گفتم مهر میبخشم طلاق بده اصلا قبول نکرد. عین خر گیر کردم تو گل

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
اخه یه حرفایی میزنه جلوم رو میگیرع.... میگه برگردی من خودمو خلاص میکنم.... اگه برگردی تو منو خارو خف ...

بهش بگو پدر براش شرط و شروط بزار بعد خودت اجازه اشتی بده بزار برم  پدرمنم همینکارو کرد نزاشت خواهرم بره ومادرمم فکمیکرد خواهرم طلاق بگیره دکتر مهندس پشت در صف میکشن   الان بدبخت ترازقبله

بعدمن هیشکی برات من نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه حرفایی میزنه جلوم رو میگیرع.... میگه برگردی من خودمو خلاص میکنم.... اگه برگردی تو منو خارو خف ...

چقدر بی منطقه بابات

خب به بزرگتری عمویی کس و کاری بگو باهاش حرف بزنه

البته با اون دلیل تو واسه قهر و شکایت اینم از بابات 🤕

پوف حرصم گرفت

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

وای اینجور که میگی تقصیر تو و خانوادته.درسته آدم نباید پشت بچش رو خالی کنه اما نه دیگه اینقد کاسه ی داغ تر از آش بشن‌.حتما با شوهرت ملاقات کن.خانوادت شاید از اول مخالف ازدواجت بودن و از شوهرت خوششون نمیاد.واسم قابل درک نیست مگه چیکار کرده بنده خدا مستحق اینکار نیس؟چن سالته.

هشت ماهه دور از همیم.. هربار اومده درو به روش باز نکردن. نزاشتن همو ببینیم. بخاطر همین زده به سرم که ...

ببین من دلیل خانوادت نمدونم ولی اگه واقعا مشکلتون فقطخانواده هاس،هردو ببوسید برای مدتی بزارید کنار وبجسبید به زندگی،چقدرررر زندگیاکه بخاطر خانواده ودخالتا بهم خورده

بهش بگو پدر براش شرط و شروط بزار بعد خودت اجازه اشتی بده بزار برم  پدرمنم همینکارو کرد نزاشت خو ...

شرط گذاشت ولی خیلی سخت شوهرمم نتونس. حق طلاق و نصف مهر و عوضوکردن خونه و عوضوکردن کارو... همه اینارو از شوهرم خواست ولی شوهرم با حق طلاق اصلا نتونس کنار بیاد گف من نمیدم. یبار رفتی دیگه نمیتونم ریسک کنم حق رو بدم تو دوباره میری. گف بزار خونه عوض کنم بیام دنبالت ولی خانوادم گفتن الا و بلا فقط حق طلاق اونم دید کوتاه نمیایم دیگه ساکت شد و دنبالمم نیومد

به پدرت بگو چون دلیل محکمی برای جدایی ندارم طلاق نمیدن

گفتن فعلا برید مشاوره

بعدشم یه مدت باهم برید مشکلتونم حل بشه پدرتم قانع بشه ک با تصمیم مشاوره برمیگردی سر زندگیت و آبروی اون نمیره

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
پدرت رازی ب جدایی پاشیدن زندگیته؟

از خداشونه... میگن برگردی روزگارتو سیاه میکنه. درصورتی که شوهر من تو زندگیم حتی به من فحشم ندادع بود. یا اصلا دست روم بلند نکرده بود. 

وا به بقیه خانوادت بگو باهاش حرف بزنن.به مادرت بگو از طرف خودش مثلا یواشکی تو به بابات بگه این دختر میخاد بره سر زندگیش .زندگیش رو خراب نکن.شوهرت این بار که اومد در رو واسش باز کنین و بگو خانوادم وساطت کردن تا بابام راضی شده حرف بزنیم.به بابات هم این حرف رو بزن که بدونه خوار نشده.وای بابات عاقل نیس اصلا.همش تقصیر خودته که مدیریت نکردی‌.بد جوری خراب کردی .خانواده ها رو انداختی به جون هم بیخودی درستش کن.بیچاره شوهرت.مگه کارش چطوری بود؟

وای اینجور که میگی تقصیر تو و خانوادته.درسته آدم نباید پشت بچش رو خالی کنه اما نه دیگه اینقد کاسه ی ...

ا همون اول مخالف بودن چون شوهرم یکم غیرتی بود. چون بعضی جاها نمیزاشت من برم و توی فامیل کمرنگ بودم. ولی خب من داشتم زندگیمو میکردم و یه جا بخاطر عصبانیت مسهرم گفتم میخوام جداشم اونام گفتن بهترین کارو میکتی لیاقتت رو نداره ولی هم خودم هم شوهرم داریم نابود میشیم

وا به بقیه خانوادت بگو باهاش حرف بزنن.به مادرت بگو از طرف خودش مثلا یواشکی تو به بابات بگه این دختر ...

هیچکس پام نیس... تنهای تنهام.... همه میگن جدا شو. چه مادرم چه خواهوم چه فامیل.... توی این دعواها و کش مکش ها خانواده شوهرم بهم تهمت زدن که طلا دزدیده اونم کار پدرشوهرمه. خانوادمم عصبانی تر از قبل شدن... ولی منم گفتم که شکایت کردیم انتظار نداشته باشین ساکت بهوان بشینن.... 

ا همون اول مخالف بودن چون شوهرم یکم غیرتی بود. چون بعضی جاها نمیزاشت من برم و توی فامیل کمرنگ بودم. ...

با شوهرت تلفنی در ارتباطی؟

قانوناً شوهرت میتونه بره شکایت کنه حکم عدم تمکین بگیره

میتونه بره بگه زنم هشت ماهه گذاشته رفته بدون دلیل موجه..

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
با شوهرت تلفنی در ارتباطی؟ قانوناً شوهرت میتونه بره شکایت کنه حکم عدم تمکین بگیره میتونه بره بگه ز ...

عم تمکین زد برام محکوم شدم ولی بازم نزاشتن برگردم. تا مرداد در ارتباط بودم باهاش ولی بعد اون دیگه ناامید شد ازم نه زنگ زد نه پیام داد. بی خبرم ازش.