2789
عنوان

مامانابیاین

50 بازدید | 46 پست
دختر من ۱۴ماهشه صبحاکه بیدارمیشه برای صبحونه کره ومربامیدمش نمیخوره پنیر دهنش سفت میبنده فقط هراز گاهی تخم مرغ اب پزمیخوره بدون سغیده ظهرم غذاجدامیپزم براش لب نمیزنهشاید یه قاشق از غذای خودمون بخوره همین روند ادامه داره تاشب بیشتر شیر میخوره
💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویا جان واسه صبحانه منم کره مربا میدادم مثل لقمه ولی نمیخورد پنیرم اصلا دوست نداره الان بهش شیر بیسکوییت میدم ، توپک خرمایی با شیر ، خامه عسلو خودم قاطی میکنم دوست داره خوب میخوره شیره ی انگورم دوست داره شما هم امتحان کن شاید دوست داشت
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
غذاهم پسر من دوست داره پلوش غرق در خورشت باشه وگرنه لب نمیزنه غذای بدون خورشتم نمیخوره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
نمیدونم شرایط شما چطور بوده.ولی من از وقتی تونست بشینه کامل،میاوردمش سر سفره.سفره رو خیلی ساده میچیدیم.اونم ی جورایی هرکار دلش میخواس با غذاش میکرد.بازی میکرد و میخندید.منم کار ب کارش نداشتم.تا اینکه کم کم خودش ب غذاخوردن علاقه نشون داد.الان یکسالشه ولی خیلی سعی میکنه با قاشق خودش بخوره.شما هم ی مدت گیر غذا نده بهش.بالاخره گشنه میشه میاد.بذا غذا رو بریزه دور و برش بازی کنه