2777
2789
عنوان

اسکله تومخ🔪😏

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 48 پست
حالا از این لحاظ بش اعتماد دارم ولی واقعا ضایس من تنها برم اونارو ببینم یجورایی کوچیک میشم 

اعتماد نداشته باش ،، دو ماهه میشناسیش. اصلا اعتماد نداشته باش.

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
اولا تو از کجا میدونی الکی نگفته و نمیخواد تورو بکشونه خونه؟ دوما از کجا معلوم اصلا طرف مامانش باشه ...

دقیقا درسته حرفات خودمم فکر کردم ب همینا

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا تو از کجا میدونی الکی نگفته و نمیخواد تورو بکشونه خونه؟ دوما از کجا معلوم اصلا طرف مامانش باشه ...

بنظرت چجوری بگم ک نمیام با همین دلیلای ک گفتی بی زحمت بم میگی بفرسم براش

ن حالا از این لحاظ ک اوکیه😅😅آشناس تقریبا ولی کلا زشته دیگ

خب روم نمیشه چیه دیگه حرف بزن پشت تلفن که روم نمیشه نداره بعدشم تنها نرو اگه خواهر داری با خواهرت برو اینجور تو جلسه اول  یه چیزایی دستشون میاد 

دقیقا درسته حرفات خودمم فکر کردم ب همینا

آفرین پس دختر عاقلی هستی😍 به هیج وجه نرو حتی اگه دعوا راه انداخت شکر خدا هم هنوز عاشق نشدی پس اگه جار و جنجال به پاانداخت بدون داره میترسونتت و حتما قصد بدی داره.

چه پرو داره میگه دو سه سال دیگه بعد از الان داره ساز آشنایی با تهدید میزنه

آفرین پس دختر عاقلی هستی😍 به هیج وجه نرو حتی اگه دعوا راه انداخت شکر خدا هم هنوز عاشق نشدی پس ...

نه اصلا نمیرم خیلی پروعه طلبکارم میشه تازه

اره میگه دو سه سال حرفی که همه میزنن منم تو دلم گفتم باشه دوبار دیگ دست این پسرای بدرد نخورو خوندم

خیلی رک بگو فکر میکنم درست نباشه من بدون خانوادم خونه شما بیام اگه قرار بر آشناییه یه فضای راحت تر مثل رستوران قرار بزاریم که مکم معذب نباشم فکر میکنم این حق رو دارم که تو قرار اول منم احساس راحتی بکنم

خیلی رک بگو فکر میکنم درست نباشه من بدون خانوادم خونه شما بیام اگه قرار بر آشناییه یه فضای راحت تر م ...

اره همینو بش میگم خوبه مرسی عزیزم بابت راهنماییت

اره همینو بش میگم خوبه مرسی عزیزم بابت راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم فقط با هیچ ترفندی خونشون نرو اصلا تو هیچ ساختمونی نرو .... ببین من گیج خواب بودم چشمم خورد به تاپیکت و گفتی میخوای بری خونشون اصلا خواب پرید الان استرس خیلی بدی گرفتم همش میگم نکنه با زور و چرب زبونی و تهدید ببرش خونه😭نکنه الکی مامانش زنگ بزنه مهربونی کنه مجبور شی بری

عزیز دلم توروخدا نرووووو ببین من کسی‌که سالها عاشق هم بودیم سر همین مسأله از دست دادم تازه من خونشون هم نرفته بودم با مادرش بیرون قرار گذاشتیم تهش مامانش گفت تو اگه خونواده داشتی نمیومدی تو خیابون منو ببینی صبر میکردی ما بیاییم خونتون برای آشنایی حتی روز خواستگاریم هم بهم گفت من تو خیابون اولین بار دبدمت اومدنمون خونتون فرمالیته س دیگه قلبمو صد تیکه کرد با حرفاش بماند که الان من یه. دختر 8 ساله دارم و اون پسر هنوز مجرده و مادرش هنووووزم که هنوزه از طریق دوستان پیغام حلالیت می‌فرسته اینارو گفتم که بدونی اگه قراره آشنایی بین تو و خونوادش صورت بگیره وظیفه اوناست که بیان تو چهارچوب خونه و خونوادت و با احترام باهات آشنا بشن نرو دختر خوب نرو