2777
2789
عنوان

حذف کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 74 پست
عزیز میشه چنتا سوالمو جواب بدی رنگ لباسم  اونی که تو ذهنمه باهاش ازدواج دارم یا ن  اول ...

رنگ لباستون رو برید جلو آینه ببینید عزیزم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا جواب سوالمو نمیدی تو ک ب خودت زحمت دادی اینو تایپ کردی خواهش میکنم جواب اونارو بده

من از حس شما مطمئنم ولی این پیامو برا حس شیشمای قبلی کپی کردم هیچکدوم درست نبود تورو خدا تو جوابمو بده

ب نیتت ۵ تا آیه الکرسی میخونم

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔

خواهش میکنم جواب سوالمو بده بخدا نمیدونی وقتی نوتیف افتاده بود چقد ذوق کردم فک کردم که جوابمو دادی😔

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔

سلام عزیزم قبلا هم پیام دادم

میدونم از جواب دادن به سوال ها خسته شدی انشالله خدا هر چی میخوای بهت بده 

ممنون میشم این سوال منو جواب بدی

عزیزم 2 تا دختر گل دارم

خیلی دوست دارم بدونم سومین بارداری خدا پسر بهم میده یا نه؟ اگه اره چند سال دیگه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
دوستان خیلی این کاربر رو بزرگ کردین واسه من گفت هیچیش درست نبود 

عزیزم شما هنوز توی زندگیتون تکلیفتون با خودتون مشخص نیست از این رشته به اون رشته فکر میکنید و‌در نهایت استوپید و هیچ پیشرفتی نداری، دوست داری چیزیایی رو بشنوی که آرزوته اما تا حرکت نداشته باشی زندگیت تغییر نمیکنه، شخصی توی گروهی که شبیه مشاور یا وکیل هست و زیاد صحبت میکنه میخواد (درآینده) بهت نزدیک بشه اما بخاطر دلایلی منصرف میشه، حداقل به ظاهر خودت برس. 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️