2777
2789
عنوان

حذف کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر تو رو خدا جواب منو بده من بهت خیلی نیاز دارم دوبارم تاپیک زدم براتون تو رو قرآن جواب منو بدهه.. محمد یعنی دوستم داره برمیگرده؟ شغل آیندم چیه؟ مامانم مریضی ام اسش خوب میشه؟ خیلی خوشگل میشم؟ کی ازدواج میکنم؟ مریضی هام میره؟ تو رو قرآن جوابمو بده شما ک جواب همه رو دادی از منم بده😭😭😭

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

سلام میشه بیزحمت جوابمو بدی، میخوام بدونم امسال بار دار میشم؟؟ فقط اره ، یا نه،ممنون میشم ،

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام من اولين باره سوال ميپرسم ازتون ميشه اين دوتا سوالمو جوابمو بدين

ايا زمين نيلوفر كه خريديم گرون ميشه؟ ماشين و طلامو فروختم اونجارو خريديم جهاد خراب كرده قيمتش مفت شده

خيلي تو فشاريم به خاطر نداشتن ماشين

بچه بعديم جنسيتش چيه كي باردار ميشم

استاتر تو رو خدا بیا جواب منو بده بخدا براتون چند بار تاپیک زدم دفعه اولمه میخام ازتون سوال بپرسم تو رو قرآن تو رو به امام حسین بیاین جواب منو بدین 😭😭😭🥺😭

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
ازت خواهش میکنم درخواست دوستیمو قبول کن باپر کن هرروز میام چک میکنم به امید اینکه قبول کرده باشی تا ...

اوکی

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

عزیز میشه چنتا سوالمو جواب بدی

رنگ لباسم 

اونی که تو ذهنمه باهاش ازدواج دارم یا ن 

اول اسمش

در کل کی ازدواج میکنم 

خواهش میکنم جان عزیزت جواب بده 

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔