2777
2789
عنوان

جوش + ارایش

549 بازدید | 13 پست

یه مدت که آرایش میزنم صورتم جوش در آورد جوش های چرمی اونطور خطرناک نه ولی جوشام جاشون موند دقیقا شبیه یه نیم دایره شده رو صورتم 

الان بنظرتون باز آرایش بزنم نمیتونم جو دانشگاه همه آرایش میکنن البته لوازمم رو گرون میگیرم و معتبر ولی نمیدونم چرا

لوارم ارایشات فیک بودن احتمالا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لوازم ارایشی باکیفیت بگیر و مناسب پوست چرب

ارایشت رو هم با میسلارواتر پاک کن

جوش‌نمیزنی اینکارارو بکنی

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

پرایمر و ضدافتاب اینا زیرش میزنی!؟

ضد آفتاب بله ولی پرایمر نه بخدا زیاد آرایش نمیکنم یه ضد آفتاب چیه پنکک خفیف زیاد هم آرایش کنم یه کرم پودر چند نقطه میزنم هیچ دیگه حتی رژگونه نمی‌زنم

شاید چربی خونت بالا یا غلظت خون داری یا ورزش نمیکنی اینا رو پوست خیلی اثر میزاره 

بعدم ارایش نزار زیاد رو پوستت بمونه بشور تمییز  

گیاه الوورا خیلی خوبه گلدون تو خونه داشته باش بعد از زله وسطش ماساژ بده رو پوستت خیلی خوبه عالیه 

ضد آفتاب بله ولی پرایمر نه بخدا زیاد آرایش نمیکنم یه ضد آفتاب چیه پنکک خفیف زیاد هم آرایش کنم یه کرم ...

خو اصلا کلا کرم پودر نزن 

منم دیگه نمیزنم جوش و لکو اینام دیگه نمیزنم 

به نظرم کرم پودر بهترین مارکشم باز ضرر داره

لوازم ارایشی باکیفیت بگیر و مناسب پوست چرب ارایشت رو هم با میسلارواتر پاک کن جوش‌نمیزنی اینکارارو ...

ممیسلار واتر میشورم 

پوستم چرب نیست خشکه نمیدونم هم جوش میزنم جدیدا هم سرسیاه هم لکه های خشکی درمیاره پوستم دهیدراته است بیشتر الان جوش قرمز جدا جوش سرسیاه رو‌ نمیدونم چکار کنم

شاید چربی خونت بالا یا غلظت خون داری یا ورزش نمیکنی اینا رو پوست خیلی اثر میزاره  بعدم ارایش ن ...

ششاید اهل ورزشم نیستم ولی میدونید مشکل اساسی شاید همین باشه زیاد میمونه از صبح ساعت شش تا شش عصر یا چهار

ممیسلار واتر میشورم  پوستم چرب نیست خشکه نمیدونم هم جوش میزنم جدیدا هم سرسیاه هم لکه های خشکی ...

مطمئنی خشکه؟

پوست خشک خیلی کم جوش میزنه

شاید چرب دهیدراته ست

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

مطمئنی خشکه؟ پوست خشک خیلی کم جوش میزنه شاید چرب دهیدراته ست

ارره قبلا خشک بود ولی الان نه چرب هم میشه ولی کم ابه با طراوت نیست وقتی کرم پودر میزنم آبشو جذب میکنه خود پودرش میماسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز