2777
2789

بچه ها من با این پسره ،از امسال اشنا شدم مجازی.

اهل دو شهر متفاوت بودیم ،من تهران و اون شیراز،اما عقاید و افکار و اخلاقامون مثل  هم بود و اصلا جرو بحث و دعوا نداشتیم، من دوسش داشتم و اونم دوسم داشت و راجب ازدواجمون صحبت کرده بودیم که بره سربازیشو و بره دنبال کار درست و حسابی و بعد از اینکه یه پولی جمع کرد و منم تکلیف دانشگاه و سرکارم تموم شد (حدود ۳ سال دیگه) بیاد خواستگاری. 

خانوادشم کاملن مذهبی بودن اما این به من گفت میخوام رابطمونو جدی کنم و به خواهرم بگم منم گفتم ففط خواهرت اشکال نداره اما خواهرش به مادرش گفت و مادرش به من زنگ زد با هماهنگی قبلی و خیلی قشنگ و محترمانه ،حرفای درستی زد باهام و گفت خیلی وابسته نشید و سوال راجب زندگیم پرسید و ..

اما من چند ماه قبل رابطمو باهاش تموم کردم چون حس کردم که رسیدنمون به هم غیرممکنه از دوشهر متفاوت  ، و سنمون پایین . من ۱۹ اون ۲۲اینجورا. و برخلاف میلم باهاش کات کردم .. 

الان دوباره ی شرایطی پیش اومده و میخواد برگردیم باهم . منم دوسش دارم اما نمیدونم چی درسته و غلط واقعا الان .. میترسم به هم نرسیم . میترسیم ضریه بخوریم .. 

من پیاماشو میذارم ،لطفا ببنید و کمکم کنید . ممنونم ازتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین 

اگه میگی خانوادش مذهبی هستند، رابطتون رو جدی کنید. بگو بیان خواستگاری 

تمام این مشکلاتی که تو گفتی، اگه بیان خواستگاری حل میشه 

وقتی ازدواج کنید، شاید یه سختی هایی باشه اما خیالتون راحته که مال همدیگه اید

دیگه بهم متعهد میشید 

نگران نیستی که آخرش بهم می‌رسید یا نه 

ببین  اگه میگی خانوادش مذهبی هستند، رابطتون رو جدی کنید. بگو بیان خواستگاری  تمام این مش ...

اخه هنوز برای خواستگاری خیلیی زوده ،نه پولی داره ،نه شغلی ،میدونم بیادم بابام اجازه نمیده