2777
2789
عنوان

سرفه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 44 پست
عزیزم بخور سرد و شربت و...جواب نمیده برای الرژی  فقط اگه دسترسی داری حتما ببر

فوق تخصص آلرژی نداریم ببرم ی متخصص دیگه ببینم اون چی میگه ، دلم کباب میشه نصف شب پا میشه ایقد سرفه میزنه که گریه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی‌فایده‌ست  من بردمش دکتر خیاط‌زاده فوق تخصص آلرژی تهران...دیگه bamber one توی تهران با خیال ...

نه خیر اگه این اسپری رو زیاد بزنی تپش قلب میگیره بچه

حداقلش هر چهارساعته

و برا هر مریضی اسپری نمیزنن

فوق تخصص آلرژی نداریم ببرم ی متخصص دیگه ببینم اون چی میگه ، دلم کباب میشه نصف شب پا میشه ایقد سرفه م ...

من عکس داروهاش رو فرستادم با یه بار استفاده می‌فهمی چقدر در حق بچه ظلم شده یعنی عین آب روی آتیش هستش. آزاد بخوای تهیش کنی ۱۵۰ هست ولی اگه بیمه داری هفتاد میشه دکتر بنویسه برات. امیدوارم خیلی زود دختر گلتون خوب بشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
نه خیر اگه این اسپری رو زیاد بزنی تپش قلب میگیره بچه حداقلش هر چهارساعته و برا هر مریضی اسپری نمیز ...

عزیزم تو از دکتر فوق تخصص که کارش آسم و آلرژیه بیشتر میدونی یعنی؟

نه خیر اگه این اسپری رو زیاد بزنی تپش قلب میگیره بچه حداقلش هر چهارساعته و برا هر مریضی اسپری نمیز ...

با استفاده این سه قلم اصلا وسط روز به سرفه نمی‌افته که بخوایم استفاده کنیم. من خواستم لطفی در حق عزیزان کرده باشم و دقیقا حرفای دکتر رو انتقال دادم. بزنی نت می‌فهمی از این دکتر کوپنی ها نیستش خیاط‌زاده و چون هزینه ویزیتش زیاده یا احیانا بعضیا شهرستانن و دسترسی به دکتر آلرژی ندارن من نوشتم.

با استفاده این سه قلم اصلا وسط روز به سرفه نمی‌افته که بخوایم استفاده کنیم. من خواستم لطفی در حق عزی ...

منم منظورم اینه که میگی هر وخ سرفه کرد اسپری بزن این اشتباهه شاید اونم ندونه هر ده دیقه بزنه

بهتره ببره یه دکتر کودکان خوب تا دکتر آلرژی

که فقط انتی‌بیوتیک بده بهش؟ عجب ها

خانوم اطلاعات شما خیلی پایینه یا آپدیتش کن یا نظر نده و مردم رو گمراه نکن

بهتره ببره یه دکتر کودکان خوب تا دکتر آلرژی

اینم که بردم تو شهرمون خیلی معروفه و با تجربه هر دو دخترم از اول تحت نظرش بودن این دفعه نمیدونم چرا نتیجه ای حاصل نمیشه