پسر من ۸ سالشه بعد از سرماخوردگی سرفه هاش تموم نمیشد .دکتر یه قطره ای براش داد و گفت بیشتر از سه روز استفاده نکنه چون کورتون داره .با همون اولین روز استفاده ۹۰ درصد سرفه هاش کم شد .توی سرماخوردگی هم برم هگزین بهش میدادم .قرص آیروکاست ۵ میلی گرم هم براش داد اونم خییلی خوبه
اجازه بده نگاه کنم اسم همه رو بنویسم بلکه یه خیری به عزیزان بشه
ممنون لطف میکنی
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
برا دختر منم گفت تبدیل به آلرژی شده فقط شربت معمولی ضد سرفه داد و اسپری سدیم کلراید
ب دخترمنم چندتا قطره دادیه اسپره شربتم ایورا😐متخصص بردم
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
پسر من ۸ سالشه بعد از سرماخوردگی سرفه هاش تموم نمیشد .دکتر یه قطره ای براش داد و گفت بیشتر از سه روز ...
اینم ی قطره داده گفته فقط س روزاستفاده کنه 😑
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین