2777
2789
عنوان

سرفه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 44 پست
تبدیل به آلرژی شده من مجبور شدم ببرم فوق تخصص آسم و آلرژی به محض معاینه گفت تبدیل شده به آلرژی یه ...

برا دختر منم گفت تبدیل به آلرژی شده فقط شربت معمولی ضد سرفه داد و اسپری سدیم کلراید  

پسر من ۸ سالشه بعد از سرماخوردگی سرفه هاش تموم نمیشد .دکتر یه قطره ای براش داد و گفت بیشتر از سه روز استفاده نکنه چون کورتون داره .با همون اولین روز استفاده ۹۰ درصد سرفه هاش کم شد .توی سرماخوردگی هم برم هگزین بهش میدادم .قرص آیروکاست ۵ میلی گرم هم براش داد اونم خییلی خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه بده نگاه کنم اسم همه رو بنویسم بلکه یه خیری به عزیزان بشه

ممنون لطف میکنی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
برا دختر منم گفت تبدیل به آلرژی شده فقط شربت معمولی ضد سرفه داد و اسپری سدیم کلراید  

ب دخترمنم چندتا قطره دادیه اسپره شربتم ایورا😐متخصص بردم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
پسر من ۸ سالشه بعد از سرماخوردگی سرفه هاش تموم نمیشد .دکتر یه قطره ای براش داد و گفت بیشتر از سه روز ...

اینم ی قطره داده گفته فقط س روزاستفاده کنه 😑

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
پسر من ۸ سالشه بعد از سرماخوردگی سرفه هاش تموم نمیشد .دکتر یه قطره ای براش داد و گفت بیشتر از سه روز ...

دکتر همون برم هگزینم نداد دیدم سرفه هاش خلط داره و عذرخواهی میکنم عطسه میکرد خلط سبز و غلیظ از بینیش میاد خودم براش گرفتم .. 

مرسي

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بی‌فایده‌ست 

من بردمش دکتر خیاط‌زاده فوق تخصص آلرژی تهران...دیگه bamber one توی تهران

با خیال راحت این سه تارو تهیه کن از هر کدوم دو پاف شب قبل خواب...و وسط روز هر موقع سرفه گرفت سالبوتامول رو یک پاف می‌تونی بزنی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
شربت آزیترومایسن ، شربت دکسترومتورفان ، اسپری سدیم کلراید ، خودم شربت برم هگزینم براش گرفتم

آزیترو رو بده حتما

دکسترومتروفان برا سرفه خشکه

شما که میگی سرفه خلط دار داره باید شربت گیاهی بدی مثل پلارژین کیدز

فکر کنم برم هگزین برا بزرگتراس