2777
2789
عنوان

ویار وحشتناک🤢

481 بازدید | 14 پست

خانومایی که تجربه دارین بگین لطفا

اگه سر بچه اولتون خیلی ویار و حالت تهوع شدید داشتین سر دومی هم همون حالت تکرار شد براتون؟

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

بچه دوم ندارم

ولي سر اولي مُردمممم بعد زايمانم شدم ٤٦ كيلو🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ولی مدلش فرق داشت

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من اولی از روزی که بی بی چک زدم تا خود اتاق عمل استفراغ میکردم

دختر بود

سر دومی تو ۴ ماه صبح حالت تهوع و گاهی استفراغ

پسره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

واییی من ویارم افتضاح فعلاهم ۶ هفتم امروز ۶بار بالا اوردم تا حد مرگ رفتم

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

ویار داشتم دوباره ولی متفاوت بود.

به محض گرسنگی حالت تهوع میگرفتم. برای همین همیشه میخوردم. البته قرص دمیترون هم میخوردم که حالمو خیلی خوب میکرد

ولی از مرغ سر دوتاشون متنفر بودم.🤮🤢

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

من فعلا شکم اولمه با دمیترون میگذرونم

من دمیترون هم بهم نمیسازه

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

اگر بارداری درمورد ویارهای بقیه نپرس ،من که اینطوری بودم ،هرکسی برام تعریف میکرد که در زمان بارداریش به چی ویار داشته و بدش میامده منم درجا از همون غذا بدم میامد ،حتی یادمه یه سری غذاهارو تا بعد زایمان هم نمیتونستم بخورم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خانوما من ویارم از هفته شیش شروع شد تا هفته چهارده.از گوشت و مرغ در حد مرگ متنفر بودم

یه روز یازده بار بالا اوردم

خیلی حالم بد بود فقط لبامو خیس میکردم با پنبه

حالا بنا به شرایطی مجبورم حتما تا شش ماه آینده باردار شم

وگرنه ممکنه دیگه نتونم ولی واقعا از ویار میترسم😞

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

فعلااولی روباردارم اوایل بارداریم ازبوی پیازسرخ کرده متنفربودم سردردمیگرفتم وحالت تهوع زیادنمیتونستم غذابپزم ازبوی کباب روزغال هم همینطور  ازهندونه وشلیل وهلوهم حالم بهم میخورد عاشق انارونارنگی وپرتغالم  ویارم خوب شده ولی هنوزدهنم بدمزست بچه ام پسره

فعلااولی روباردارم اوایل بارداریم ازبوی پیازسرخ کرده متنفربودم سردردمیگرفتم وحالت تهوع زیادنمیتونستم ...

ازمرغ هم متنفربودم ولی کلا دوبار بالااوردم حالت تهوع داشتم ولی بالانمی اوردم