2777
2789
عنوان

مشورت میخام

164 بازدید | 24 پست

خواهرم و شوهرش سر یه مسئله ای مزخرف که کلا اون ها مقصر بودن و بهم حمله ور شدن و ضرب و شتم اتفاق افتاد و من آسیب جزئی دیدم و نامه پزشکی گرفتم و ازشون شکایت کردم و حکم دادگاه به نفع من شد و قراره براشون دیه بیاد....حالا بعد ماها دارم باخودخ فکر میکنم دادکاهمو تا آخر ادامه بدم و یه حالی ازشون بگیرم یا اینکه یه مبلغ کمی در حد خسارت مثلا ده پونزده تومنی ازشون بگیرم و دیگه شکایتمو دنبال نکنم کلا قطع ارتباط خانوادگی کردم و پدر مادرم و بقیه اعضای خانواده هم ازشون نفرت دارن و قهر هستیم حالا من بنظرتون تا آخر ادامه بدم دادگاه مو یا دیه و خسارتمو کامل بگیرم یا یه مبلغ کمی  توافق کنم و پرونده رو کش ندم  

من میگم پرونده رو کش نده یه پولی بگیر 

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظر من اصلا بیخیالش شو 

من یه سری دعوامون شد تو خیابون کتک خوردم رفتم شکایت کردم یکم ترسوندمشون ولی دیه نگرفتم با اینکه رای به نفع من بود ولی خب هرجور حساب کردم پول دیه از گلوم پایین نمی‌رفت شما که دیگه خواهرتون بودن به مراتب بهتون نزدیک ترن

همون مبلغ کم ؟

زیاد کم نگیر

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽
به نظر من اصلا بیخیالش شو  من یه سری دعوامون شد تو خیابون کتک خوردم رفتم شکایت کردم یکم ترسوند ...

اخه آدمای پرویی هستن و اصلا ابراز پشیمانیشون رو نمی‌بینیم متاسفانه 

فقط همینو میدونم دیگه درس عبرت شد که بخان به مسایل که بهشون مربوطی نیست دخالت کنند و پدر مادرم گفتن ازشون تعهدات بگیرم و قضیه رو ببندم باز از یه طرف داداشم میگه حداقل هزینه وکیلت رو بگیر بقیه دیه رو ببخش

فکر نکنم بدن از طرفیم میترسم کینه بشه

پس بیخیال شو ارزششو نداره

اخه آدمای پرویی هستن و اصلا ابراز پشیمانیشون رو نمی‌بینیم متاسفانه  فقط همینو میدونم دیگه درس ...

نمی‌دونم والا منم با حرف مادرت بیشتر موافقم ولی اگه پولی هم گرفتی بگو بهشون خرج دادگاه و وکیل شد اصلا بگو بریزن به حساب خود وکیله 

خواهرم به پدرم مادرم بقیه توهین کرد کلا مارو به شوهرش فروخت خیلی بدی دیدیم از خواهرم نمی‌دونم پاره ت ...

چه نامردی کرده 

نمی‌دونم والا منم با حرف مادرت بیشتر موافقم ولی اگه پولی هم گرفتی بگو بهشون خرج دادگاه و وکیل شد اصل ...

فکرم اینه اگه کش بدم دشمنی و کینه شاید بوجود بیاداز طرفی هم اگه نهان پول وکیلمو هم ندم این دیگه زورم میاد

چه نامردی کرده 

برای همین خانوادم بهشون پشت کردن چون واقعا مقصر بودن و منم کشوندمشون به دادگاه ولی حالا میگم بخاطر رضای خدا کوتاه بیام و بیخیال بشم چون بچه کوچیک دارن