2789

اره طیبعیه باید بزاری تا اخر انجام بشه این دردم بعد یکی دوماه از خودش خوب میشه دیگه درد نداری 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی درد داره طبیعیه ؟چرا میگن درد نداره؟انگار میخوره ب گوشت

چرا اگه اولای رابطته دردش طبیعه هرچی بگذره هی بهتر میشه باید تحمل کنی 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
تازه عروسی کردیم ی هفتس. هنو باکرم

منم دقیقا همینجوری بودم ولی باید بزاری رابطه کامل انجام بشه باید تحمل کنی این درداهم به مرور هی کمو کم تر میشه 

منم دقیقا همینجوری بودم ولی باید بزاری رابطه کامل انجام بشه باید تحمل کنی این درداهم به مرور هی کمو ...

اخه خیلی درد داره چیکار کنم کمتر بشه؟

گفتم فردا برم معاینه و ژل بی حسی بگیرم

اخه خیلی درد داره چیکار کنم کمتر بشه؟ گفتم فردا برم معاینه و ژل بی حسی بگیرم

والا من کاری نکردم تا خودش خوب شد . حالا اگه میخوای یه دکتر برو 

منم خیلی درد داشتم خودتو اذیت نکن از داروخانه اسپری لیدوکایین بخر خود اسپری یه دهنه دراز داره تو کارتونش اونو وصل کن بهش و دوسه پاف اسپری کن اونجات بذار اون لوله بره داخل کوچیکه بعد دوسه پاف اسپری کن و یک دقیقه بعد اقدام کنین دیگه هیچی نمیفهمی

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه