2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم

174 بازدید | 28 پست

شوهرم رفته بود کافه مجردی با دوستش بابام دیده دم در کافه من خونه بابام بودم بابام اومد بهم گفت 

شوهرم که اومد دنبالم با خنده باهاش حرف زدم به. گفتم لباس هات یه بویی میده قلیون کشیدی؟که نه به جان تو قسم به مرگ بابام من مغازه بودم مشتری داشتم کلی جون من رو قسم خورد و آخرش قبول کرد میگه تو شلوغش میکنی  من نیم ساعت رفتم بعد بلند شدم اون نمی دونه مشکل من قسم خوردن الکی جون من بود به نمی خوام باباش بگم مشکل قلبی داره گناه داره  اشکم یه لحظه بند نمیاد. چقدر بی ارزش بودم قسم الکی خورد به جون من دارم تایپ میکنم فقط اشک میریزم آخه....

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سخت نگیر پنهون نکنه 

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

درکت میکنم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
توروخدا یه چیزی بگید آروم شم . و ببخشید بابت اینکه بد تایپ کردم چشام اصلا نمی بینه

سر یه دروغ انقد به خودت فشار نیار به پاشنه کفشت باشه 

مهم نیس برا شوهرت ارزش داشته باشی 

مهم اینه برا خودت ارزش داشته باشی و سر یه موضوع پیشپا افتاده گریه نکنی

ولم کن بابا   
عزیزم سخت نگیر پنهون نکنه 

اخه محیط اونجا اصلا درست نیست مواد می‌فروشند چند بار مامور ریخته همه رو دستگیر کرده از این میترسم وگرنه تو خونه قلیون داره دوستش میاد میکشن من هیچی نمیگم

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
سر یه دروغ انقد به خودت فشار نیار به پاشنه کفشت باشه  مهم نیس برا شوهرت ارزش داشته باشی  ...

اخه گفت جون تو نرفتم 

اخه محیط اونجا اصلا درست نیست مواد می‌فروشند چند بار مامور ریخته همه رو دستگیر کرده از این میترسم وگ ...

اهااا فکر کردم کافی‌شاپ عزیزم ایشالله ک نمیره وقتتونو بیرون باهم بگذرونین

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

اهااا فکر کردم کافی‌شاپ عزیزم ایشالله ک نمیره وقتتونو بیرون باهم بگذرونین

انشاالله نه کافی شاپ چه ایرادی داره اونجا فقط مرد هست تو یه زیر زمین هم هست چقدر باباش راجب این موضوع دعواش کرده ولی متوجه نمیشه انگار با من لج کرده