2777
2789
مدارس غیرانتفاعی حقوقش چقدره چون زطریق ازمون استخدامی سخت معلم قبول میکنن

یکی از دوستام تو کرج حدود ۳ تومن میگیره با بیمه

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
آموزش ابتدایی بهتره یاعلوم تربیتی؟

اینو اطلاع ندارم

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقدر کم من فک کردم رو ۶ تومنه

معلم ابتداییه

سلام شما از حسابداری راضی هستی

بله خیلی

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
الان شغل دارید؟ من موندم علوم تربیتی انتخاب کنم یا حساب

هنوز فارغ‌التحصیل نشدم

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
سخته؟ ریاضی دارع؟

نه   یسری اصول حسابداری یاد میگیری 

یعنی ریاضی نداره؟ معادلات و اینجور چیزای سخت

نه بابا

معادله‌ی حسابداری داره

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز