2821
2789
مدارس غیرانتفاعی حقوقش چقدره چون زطریق ازمون استخدامی سخت معلم قبول میکنن

یکی از دوستام تو کرج حدود ۳ تومن میگیره با بیمه

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
آموزش ابتدایی بهتره یاعلوم تربیتی؟

اینو اطلاع ندارم

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر کم من فک کردم رو ۶ تومنه

معلم ابتداییه

سلام شما از حسابداری راضی هستی

بله خیلی

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
الان شغل دارید؟ من موندم علوم تربیتی انتخاب کنم یا حساب

هنوز فارغ‌التحصیل نشدم

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
سخته؟ ریاضی دارع؟

نه   یسری اصول حسابداری یاد میگیری 

یعنی ریاضی نداره؟ معادلات و اینجور چیزای سخت

نه بابا

معادله‌ی حسابداری داره

2790
2823
2791
2779
2792