2821
2789
عنوان

سرفه دخترم

137 بازدید | 11 پست

سلام بچه ام اصلا علایم سرماخوردگی نداره.فقط از دیشب تا حالا گاهی سرفه می‌کنه حالت سرفه خلط دار چیزی تو گلوش پیدا نیست .پریشب غدا میخورد می‌خندید یهو غذا تو گلوش پرید وخیلی سرفه کرد و حالش بد شد حالا از کجا بفهمم مال چیه چی بهش بدم خوب شه؟اینم بگم این دو سه روز برعکس سرخ کردنی خیلی خورد

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

حساسیت فصلی شاید باشه

بچه من و خواهر شوهرمم اینجوری بودن دکتر گفت حساسیت فصلیه

دختر من ابریزشم داره گاهی اوقات

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم ی دکتر متخصصی بود میگفت وقتی چیزی بچه بخوره بره تو کلوش و سرفه وحشتناک کنه و سیاه بشه بعدش تا چند روز سرفه بگیره و خس خس داشته باشه ممکنه ی تکه از اون چیزی که خورده رفته باشه تو راه هوایی ریش. بهتر ببری دکتر نشان بدی خیالت راحت شه

گلم ی دکتر متخصصی بود میگفت وقتی چیزی بچه بخوره بره تو کلوش و سرفه وحشتناک کنه و سیاه بشه بعدش تا چن ...

اره منم از همین میترسم.خیلی بدجورسرفه می کرد

یکم شیر بزار بجوشه بعد ۲قاشق بارهنگ بریز بزار ۵دقیقه بجوشه بعد یکم ولرم شد بده بخوره

ممنون عزیزم حتما

از آسپیره دیروز بوده بالای ۳ سال باشه علایم دیگه نده خیلی جدی نیست

نه عزیزم فقط تک سرفه است.مثلا امروز شاید روهم شش بار سرفه کرد دقیق سه سالشه .دعا کنید 

نه عزیزم فقط تک سرفه است.مثلا امروز شاید روهم شش بار سرفه کرد دقیق سه سالشه .دعا کنید 

گلم نگران نباش بدن خیلی سریع خودش مقابله میکنه یه کوچولو پریده توی مجرای تنفس یا اینکه محکم سرفه کرده اذیت شده پیش میاد

از نبرد تا پیروزی راهی نیست✌🏻نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

گلم نگران نباش بدن خیلی سریع خودش مقابله میکنه یه کوچولو پریده توی مجرای تنفس یا اینکه محکم سرفه کرد ...

ممنون عزیزم