2777
2789

بچه ها خونم مدرنه 

از چیزای سلطنتی و اینا خوشم نمیاد و ب وسایلای دیگمم نمیاد نظرتون رو درمورد این میز تیوی و کنسول ها ک عکسشونو میزارم میدید ؟؟؟هزکودوم خوشتون اومد بلایکید 

اکرم عکسی دارید برای ایده بزارید ببینم مرسی 💗

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگ خونت مدرنه تلویزیون و دیواری کن

دلم میخواست توی فیلما یا کتابایی که میخونم غرق شم محو شم مخلوط شم اونطوری همه چیز خیلی قشنگ تر بود مثل لحظاتی که غافل از زمان و مکان در آنها فرو میروم... کاش زندگی انقد واقعی نبود کاش در زمان و مکان دیگری میزیستم جایی که همه چیز با جادو در آمیخته بود و گرده های طلایی جادو در فضا معلق بودند.... میخواستم طور دیگری زندگی کنم تجربه حالا را ده سال پیش داشتم انقدر رویکرد منطقی نداشتم و به احساسات هم توجه میکردم هرچند حالا هم همونم ...چرا ما باید یک بار زندگی کنیم؟این زندگی در شأن انسانی که یک بار حق زندگی داره نیست...هست؟

خودش خوبه اون چوبه زیرش که سفیده وصله ناجوره

دلم میخواست توی فیلما یا کتابایی که میخونم غرق شم محو شم مخلوط شم اونطوری همه چیز خیلی قشنگ تر بود مثل لحظاتی که غافل از زمان و مکان در آنها فرو میروم... کاش زندگی انقد واقعی نبود کاش در زمان و مکان دیگری میزیستم جایی که همه چیز با جادو در آمیخته بود و گرده های طلایی جادو در فضا معلق بودند.... میخواستم طور دیگری زندگی کنم تجربه حالا را ده سال پیش داشتم انقدر رویکرد منطقی نداشتم و به احساسات هم توجه میکردم هرچند حالا هم همونم ...چرا ما باید یک بار زندگی کنیم؟این زندگی در شأن انسانی که یک بار حق زندگی داره نیست...هست؟

اگر سلطنتی دوس نداری و مدرن نیخوای رنگ طلاییو حذف کن

ب جای طلایی نقره ای سفارش میدم 

پایه های مبلم نقره ای هست 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
خودش خوبه اون چوبه زیرش که سفیده وصله ناجوره

ن اون چوبه ک روکار نیست زیرش گذاشتن