2777
2789
عنوان

خلط گلو

368 بازدید | 8 پست

سلام خانما پسرم ۴ سالشه تقریباً یک ماه پیش سرما خورده گلوش چرک داشت شبا بزور نفس می‌کشید دکتر براش شربت آموکسی کلاو نوشته بود بهش دادم وقتی تموم شد هنوز خلط گلو داشت منم گفتم خوب میشه کم کم ولی بعدها یک ماه بدتر شد و سرفه هم بهش اضافه شد باز بردم برم دکتر گفت باید دو تا شربت چرک خشک کن بهش میدادی کامل خوب نشده بوده که قطع کردی براش آزیترومایسین براش نوشته دارم اونو بهش میدم ولی بازم خلط گلو داره دیگه انقدر بهش دارو دادم بچه م حالش بهم میخوره از دارو اگه کسی تجربه ای داره لطفاً بگید چرا خوب نمیشه پسرم؟؟

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

پسر منم یکسال و نیمشه

خلط پشت حلقش اصلا خوب نمیشد تا اینکه  

چون که دارو و شربت نمیخوره، مجبورم با آب آناناس یا چیزی شیرین قاطی کنم بدم بخوره 

شربت دیفن هیدرامین رو هر 8 ساعت یک قاشق با آبمیوه قاطی میکنم و بهش میدم. 

یه اسپری بینی هم دکتر بهش داده 

الان پیشم نیست رفتم خونه واست عکس میفرستم 

حتما دیفن هیدرامین رو امتحان کن 

سلام عزیزم ، ببخشید تو پست های قبل نوشتین پسرتون دیر حرف زده میخواستم بدونم الان کامل صحبت میکنه؟؟ ...

سلام بله الان کامل صحبت می‌کنه اگه مشکل خاصی ندارد نگران نباش حرف میزنه

سلام بله الان کامل صحبت می‌کنه اگه مشکل خاصی ندارد نگران نباش حرف میزنه

ممنون عزیزم از کی شروع کرد به حرف زدن؟ پسر من الان ۲۸ ماهشه کلمه زیاد میگه البته بعضی ها رو ناواضح میگه آب بده هم میگه 

خدایا شکرت 😍
ممنون عزیزم از کی شروع کرد به حرف زدن؟ پسر من الان ۲۸ ماهشه کلمه زیاد میگه البته بعضی ها رو ناواضح م ...

پسرا یکم دیر حرف میزنن نگران نباش باهاش زیاد حرف بزن بازی کن و براش تعریف کن خیلی خوبه