2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار نوک انگشتتتت..جلو اینه وایسا..بعد بالا نگاه کن🙄اینجوری.پلک پاییین ویکم بکش پاییین لنز وکع گذاشتی چشمتو ببند چندتا پلک بزن میره سرجاش وای میسه..عزبزم ازمن نیشنوی استفاده ازلنز خیلی کار چرتیع!!پرازریسکه.میدونی خدای نکرده اگ فقط یه الودگی کوچیک بین قرنیع ولنزت باشع چی نیشع؟؟؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
بزار نوک انگشتتتت..جلو اینه وایسا..بعد بالا نگاه کن🙄اینجوری.پلک پاییین ویکم بکش پاییین لنز وکع گذاش ...

واس عروسی میخام انقد اینجوری گفتن بهم میترسم 

لنزومیذاری روی انگشت سبابه بااین یکی دستت چشمتوبایدبازنگه داری اصلاچشمک نزنی لنزوبزاری روی مردمک چشمت خودش میره جاشوپیدامیکنه من اصلا نمیتونم چشمک نزنم وقتی لنزمیزارم ناخوداگاه چشمک میزنم لنزمیپره بیرون

لنزومیذاری روی انگشت سبابه بااین یکی دستت چشمتوبایدبازنگه داری اصلاچشمک نزنی لنزوبزاری روی مردمک چشم ...

منم اینجوریم یه بار ارایشگر گذاشت واسم بیچاررو انقد اذیت کردم کولی بازی دراوردم😂😂

الان چندبار امتحان کردم نشد دوباره میبرم ارایشگر بزاره🥲

من روزی چهار پنج بار میذاشتم و درمیاوردم عادی شه برام 😁👌🏻

آخه لنز من طبی هستش و رنگی مجبورم واسه عروسی اینا بذارم که عینک نزنم 

منم اینجوریم یه بار ارایشگر گذاشت واسم بیچاررو انقد اذیت کردم کولی بازی دراوردم😂😂

روزاول عیدمن خریدم خواهرشوهرام ودخترش یه ساعت میخواستن لنزبزارن توچشمم هی میپریدبیرون اونم بادستایی که نشسته بودن اخرش گذاشتم وقتی هم دراوردم انگارمیخواستن شکنجم کنن بازچشمک میزدم شوهرم انگشتاشوکردداخل چشمم تویک ثانیه دراوردچون اصلا نمیتونم چشمموبازنگه دارم

هربار قبل استفاده باید قشنگ دستاتوبشوری ..بزاری خودش خشک بشه.چون دستمال کاغذی پرز داره...بعد اگ افتاد یا هرچی باید با مابع مخصوصش شستشو بدی...هیچوق با لنز روی جایی ک حرارت داره سرتو نگ ندار..چشمتو نمال..باالنز نخاب..

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑