2777
2789
عنوان

طب سنتی گفت رحم و تخمدانت بشدت سرده

7935 بازدید | 24 پست

بچه ها خونواده شوهرم خیلی رو نوه دختر و پسر حساسن همش پسر پسر میکنن . من سرماییم همش بهم میگن عروس سرمایی ، واقعا طبع سرد بچه دختر میشه؟؟ کسی بوده سرمایی و بچش پسر شه؟ به خدا که برای خودم اصلا فرق نداره من میگم هرچی خدا بخواد فقط سالم باشه اما خونواده شوهرم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تجربه یکی از کاربراس 

خب دوستان من یکسال قبله تصمیمم برای بارداری شروع کردم به گرم کردن بدنامون و تقویت ، که هر وقت خواستیم هم زودتر باردار بشیم هم از سقط جلوگیری کنیم ، حدودا یکسال با جلوگیری رژیم داشتیم کلانم شرایط بارداری رو نداشتیم ، 

•من pco بودم و اضافه وزن داشتم ، اولین کاری که می کنید از بین بردن اضافه وزن حتی شده در حده ۵ کیلو برای باردار شدنه بهتره 

•رژیم ما به سه بخش تقسیم شد ۶ ماه اول خیلی دست و‌پا شکسته بود ، ۶ ماه دوم به دوبخشه ۳ ماهه تقسیم شد که باز سه ماه اول متوسط بود و ۳ ماه اخری خیلی شدید بود : 

•مواردی که تو ۶ ماه اول رعایت شد بیشتر تو خوردن هر شبه یه دمنوشه گرم (( زنجبیل، دارچین و .... چیزای گرم قاطی)) و همسرم هر شب ویتامین ث مصرف می کرد و هر شب دم کرده برگ کاسنی ، خودم هر شبی وقت می کردم زیر دلمو روغن سیاهدونه می مالیدم ، و‌تو پری سردی نمی خوردم، هر صبحم عسل و سیاهدونه ناشتا می خوردم . 

•۶ ماهه دوم یکم رژیممون یکم از اول سفت و سختر شد (( همه ی کارای مرحله اول ثابت بود به علاوه موارد جدید))سه ماهه اولش گاهی من توی پریودی کاچی می خوردم و خرما رو توی رژیممون جا دادم و بیشتر مصرف می کردیم فولیک اسیدم شروع کردم همسرمم فولیک اسید و ویتامین E به رژیمش اضافه شد و همچنان موارد ۶ماهه اولم رعایت میشد.....

•۳ ماه اخر که می خواستیم بعدش شروع به اقدام‌کنیم تا ببینیم خدای مهربون کی بما جوجه میده همیرم علاوه بر موارد بالا ، قرص ژل رویال به رژیمش اضافه شد و ول من که چون جوش می زد قرص ژلو درست نمی خورد و من جاش می خوردم 😁😁

•خودمم توی پریودیا بشدت مراقب خوراکم بودم و اصلا سردی نمی خوردم ، جز ماست که می گن ضد عفونته، ۳ روز اول حمام نمی رفتم ، کاچی با ادویه ی فراوون می خوردم و کمرمو با کمربند شتر می بیستم ، 

•از لحاظ خوراکم سعی می کردم برنج کته باشه و همیشه بهش زیره می زدم

•خودم صبحانه تخم کبک و بلدرچین با کره می خوردم یا کره عسل 

•ابگوشت با نخود زیاد و گوشت گوسفندی زیاد می خوردیم 

•کباب زیاد می خوردیم 

•من حلوای میتی رو درست کرده بودم (( تو سایت هست)) و مثله شکلات با چاییم می خوردم 

•و در اخر از خوا می خوام به همتون بچه ی سالم و صالح بده

وقتی بچه دختر باشه، طبع رحم سردتر هست نسبت به زمانی که بچه پسره.

ولی یادمه تو زیست سال اول دبیرستان میخوندیم اقاست ک در تعیین جنسیت نقش داره

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

طبع کلی سرد مزاج باشه نمیشه گفت حتما دختر دار میشه

ممکنه کسی طبع سرشتی بدنش سرد باشه اما رحم گرمی داشته باشه و پسر باردار باشه

یا برعکسش 

پس باید رحمتونو و تخمدانتونو گرم کنید

درسته میگن مرد جنسیت تعیین میکنه اما رحم خانم هم باید محیطش برا پذیرش تخم پسر مناسب باشه

هی خدا 

عزیزم شما باید با این عقیده ها بجنگین نه اینکه شماهم تسلیم بشین !! بگو اگه دختر نباشه شما از کجا اومدین 

اگه شما تسلیم بشین این عقاید به نسلای دیگه هم ادامه پیدا میکنه

در ضمن برای گرمی رحمت صبحانه مقداری ارده با شیره بخوره

لبنیات حذف کن 

همیشه با برنجت زیره یا کمی زعفران مصرف کن به غیر از زمان بارداری

شیره انگور ۱ قاشق با ۱استکان اب ولرم حل کن غروبا بخور 

با روغن سیاهدانه ناحیه رحمت رو ماساژ بده 

میوهای طبع سرد رو کنار بزار 

من طبعم سرده بچم پسره  ربطی نداره هر چی خدا بخواد

یه طبع کل بدن داریم. یه طبع مربوط به اندام که برای بعضی انداما مهم تره. مثلا قلب باید گرم باشه فارغ از اینکه طبع کلی بدن چیه. مثلا رحم که زیاد تر حد سرد بشه کیست ایجاد میشه. اگه فرد طبعش گرم باشه میشه اندومتریوز و اگه سرد باشه میشه پلی کیستیک

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
یه طبع کل بدن داریم. یه طبع مربوط به اندام که برای بعضی انداما مهم تره. مثلا قلب باید گرم باشه فارغ ...

پلی کیستیکم بچم پسر شد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️