این تجربه یکی از کاربراس
خب دوستان من یکسال قبله تصمیمم برای بارداری شروع کردم به گرم کردن بدنامون و تقویت ، که هر وقت خواستیم هم زودتر باردار بشیم هم از سقط جلوگیری کنیم ، حدودا یکسال با جلوگیری رژیم داشتیم کلانم شرایط بارداری رو نداشتیم ،
•من pco بودم و اضافه وزن داشتم ، اولین کاری که می کنید از بین بردن اضافه وزن حتی شده در حده ۵ کیلو برای باردار شدنه بهتره
•رژیم ما به سه بخش تقسیم شد ۶ ماه اول خیلی دست وپا شکسته بود ، ۶ ماه دوم به دوبخشه ۳ ماهه تقسیم شد که باز سه ماه اول متوسط بود و ۳ ماه اخری خیلی شدید بود :
•مواردی که تو ۶ ماه اول رعایت شد بیشتر تو خوردن هر شبه یه دمنوشه گرم (( زنجبیل، دارچین و .... چیزای گرم قاطی)) و همسرم هر شب ویتامین ث مصرف می کرد و هر شب دم کرده برگ کاسنی ، خودم هر شبی وقت می کردم زیر دلمو روغن سیاهدونه می مالیدم ، وتو پری سردی نمی خوردم، هر صبحم عسل و سیاهدونه ناشتا می خوردم .
•۶ ماهه دوم یکم رژیممون یکم از اول سفت و سختر شد (( همه ی کارای مرحله اول ثابت بود به علاوه موارد جدید))سه ماهه اولش گاهی من توی پریودی کاچی می خوردم و خرما رو توی رژیممون جا دادم و بیشتر مصرف می کردیم فولیک اسیدم شروع کردم همسرمم فولیک اسید و ویتامین E به رژیمش اضافه شد و همچنان موارد ۶ماهه اولم رعایت میشد.....
•۳ ماه اخر که می خواستیم بعدش شروع به اقدامکنیم تا ببینیم خدای مهربون کی بما جوجه میده همیرم علاوه بر موارد بالا ، قرص ژل رویال به رژیمش اضافه شد و ول من که چون جوش می زد قرص ژلو درست نمی خورد و من جاش می خوردم 😁😁
•خودمم توی پریودیا بشدت مراقب خوراکم بودم و اصلا سردی نمی خوردم ، جز ماست که می گن ضد عفونته، ۳ روز اول حمام نمی رفتم ، کاچی با ادویه ی فراوون می خوردم و کمرمو با کمربند شتر می بیستم ،
•از لحاظ خوراکم سعی می کردم برنج کته باشه و همیشه بهش زیره می زدم
•خودم صبحانه تخم کبک و بلدرچین با کره می خوردم یا کره عسل
•ابگوشت با نخود زیاد و گوشت گوسفندی زیاد می خوردیم
•کباب زیاد می خوردیم
•من حلوای میتی رو درست کرده بودم (( تو سایت هست)) و مثله شکلات با چاییم می خوردم
•و در اخر از خوا می خوام به همتون بچه ی سالم و صالح بده