2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

99 بازدید | 11 پست

سلام خواب دیدم یه نفر میخواست چند تا مار سیاه بیاره با خودش تو خونمون اما یادم نیست این مارها رو از شیشه خارج کرد یا نه و بعد از اومدن اون خانوم من بدنم آتیش گرفت و دو نفر میخواستن بهم کمک کنن که یکیشون یه سطل آب پاشید روم و آتیش خاموش شد دو نفر هم گفتن به ما چه که تو آتیش گرفتی یه نفر هم به اون کسی که مارها دستش بود میگفت خوب کاری کردی و میخندید ولی اون کسی که مارها رو آورد گفت این کار رو نکن اون خانواده در حق تو بدی ای نکردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مفهوم خواب واضحه، این خواب اشاره مستقیم به طلسم شدن شما داره، اون شخصی که مار هارو اورده کسیه که برای شما طلسم گرفته و مار های سیاه هم جن هستن و آتش گرفتن شما یعنی به ثمر رسیدن اون طلسم و نابودی شما

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
بله

با خواب دیدن چیزی درمورد آینده نمیتونیم بفهمیم

هیچ کسی هم طلسمت نکرده 

رویا دیدن یجورایی انعکاس افکار و درگیری های خودمون توی طول روزه

نگران نباش فقط یکم سعی کن فکرت رو آزاد کنی(:❤️

اینکه آب پاشیدن روت هم نشان از رفع شدن خطر داره،

زیاد به خواب توجه نکن تا تعبیر نشه و اینکه خواب هات رو برای هیچکس تعریف نکن، شیر آب رو باز کن و به آب بگو من برات خوابمو تعریف میکنم و تو بهترین تعبیر رو برای من بکن و بعد خوابت رو برای آب تعریف کن و بعد شیر رو ببند

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤