2789

عزیزم حمیدیان منطقه ی پایین و ضعیف نشین رشت هستش و البته منطقه ی بسیار بزرگیه که جاهای مختلفش مثل اول و اخرش قیمتش متفاوته  نمی دونم چقدر پول دارین ولی من باشم پولمو اونجا نمی خوابونم مگه اینکه پولم کم باشه .برای قیمتم بهترین مرجع دیوار رشت هستش که البته بعضی ها ادرس رو اشتباه میدن مثلا می نویسن گلسار متری بیست میلیون در حالیکه قطعا اطراف  وحاشیه گلسار هستش و داخل این منطقه از پنجاه میلیون شروع میشه تا جاهای خوبش صدو خرده ای باز بستگی به موقعیت داره البته مثال زدم شما قیمتها رو مقایسه کن تو دیوار

عزیزم حمیدیان منطقه ی پایین و ضعیف نشین رشت هستش و البته منطقه ی بسیار بزرگیه که جاهای مختلفش مثل او ...

عزیزم کلا صد میلیون دارم 

بین زمین زراعی موندم که متراژ بالا میشه 

ولی مسکونی خب ۵۰ متر نهایت بشه اونم دیدم حمیدیان هست 

ولی نمیدونم خوبه اونجا بگیرم 

زده متری ۱/۸۰۰/۰۰۰۰ یا ۱/۶۰۰/۰۰۰۰ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حمیدیان منطقه ی پایین و ضعیف نشین رشت هستش و البته منطقه ی بسیار بزرگیه که جاهای مختلفش مثل او ...

گفتم مسکونی بهتره تا زراعی 

نظرتون؟؟؟ البته اینجا هم سند نداره؟

نمیدونم اعتماد کنم یا ن 

عزیزم کلا صد میلیون دارم  بین زمین زراعی موندم که متراژ بالا میشه  ولی مسکونی خب ۵۰ متر ...

عزیزم حمیدیان اونم نسقی که جای خوب حمیدیانم نیست اونم تازه دوواحدی یا سه واحدی باشه حداقل متری هشت نه میلیونه.اصلا بااین رقم حداقل پنجاه شصت متری پونصد میلیون میشه .زمین زراعی تو جایی که بتونی چیزی بسازی  توروستا حداقل سه تومنه اگه زیر این باشه مطمئن باش یا تو طرحه یا قابلیت مسکونی نداره وفقط مزرعه است .چون تو طرح هادی که اومده خیلی سختگیری می کنن و جابی که مزرعه باشه بخوای بسازی اصلا اجازه نمیدن مراقب باشین سرتون کلاه نره