2777
2789
عنوان

خانوما بیایید خواهشا راهنمایی….

94 بازدید | 14 پست

من همسرم قصابه بعد چند ماه پیش مغازه زدیم اما ورشکست شدیم مجبور شدیم ک جمعش کنیم 

اما حالا

شوهر خواهر خودم ب شوهرم پیشنهاد داده.ک پول پیش و همه ی اجاره ی یکسال و خریدتو میدم باز مغازه بزن و فقط یه یخچال بیار 

این وسط اگه قبول کنیم منم باید گوشیمو بزارم برای فروش تا اوکی بشه با این شرایط بازم مغازه و مغازه بزنن  

ب نظرتون چیکار کنم؟قبول کنم؟؟

توروخدا بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دلیل ورشکستگی چی بود؟ریسکش خیلی بالاس

ماه های اول هر مغازه ایی خاک خوردن داره طبیعیه این اما دلیلشم اینک مغازه سود نداشت و بدهی جمع شد و پشتوانه مالی هم نداشتن و یه سری اتفاق دیگه مثل اینک چرخ گوشت خراب شد تو اون دوره و ۵تومن خرجش شد.خلاصه ک ضرر بود ن سود

تاحالا ندیده بودم قصابی ورشکست کنه، همه شونم وضعشون خوب بوده، الان دور میدون خونه ما 5تا قصابی هست همه هم شلوغ

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
ماه های اول هر مغازه ایی خاک خوردن داره طبیعیه این اما دلیلشم اینک مغازه سود نداشت و بدهی جمع ش ...

شوهر خواهرت چرا باید اینکارو‌بکنه؟

بیاد پول پیش و کرایه یکسال مغازه شمارو بده؟ دلیل کارش؟

تاحالا ندیده بودم قصابی ورشکست کنه، همه شونم وضعشون خوب بوده، الان دور میدون خونه ما 5تا قصابی هست ه ...

درسته اما مغازه جدید بود نسبت ب مغازه هایی ک هستن دور و ورش شناخته نشده بود هنوز 

برای اجاره سنگین و خراب شدن چرخ گوشت و تعمیرش به بن بست خورد اول راه

شوهر خواهرت چرا باید اینکارو‌بکنه؟ بیاد پول پیش و کرایه یکسال مغازه شمارو بده؟ دلیل کارش؟

چون خبر داره ک مغازه قبلی چی شده پیشنهاد داده ک با من ایناش کار هم از تو،کمک کنه🤷🏻‍♀️

گوشیم ایفون ۱۳عع من برای یخچال گرفتن  چون گوشی رو ندیم باید ماشین رو بدیم ک سخت میشه

اگر واقعا بنده خدا حاضره اینکارو بکنه ک عالیه. چرا نه؟  گوشی هم بعداً یکی بهترشو میگیری انشالا

اگر واقعا بنده خدا حاضره اینکارو بکنه ک عالیه. چرا نه؟  گوشی هم بعداً یکی بهترشو میگیری انشالا

اره اون بنده خدا حرفی نداره من میترسم از لحاظ اینکه یبار زخم خوردیم از این کار این بار گوشیمم بزارم باز چیزی نشه تهش با داستان قبلی فرق نداشته باشه 

موندم بحث یه کار دیگه رو پیش بکشم یا فقط قبول کنم🤦🏻‍♀️