2777
2789
عنوان

خسته شدم کاش یجوری تموم شه😔

265 بازدید | 21 پست

بیشتر از یه ساله درگیر نازاییم و تحت نظر دکتر 

بخدا هزینه هاش انقدر زیاده دیگه کم اوردیم 

خودم تنبلی دارم شوهرمم کم تحرکی این ماهم عکس رنگی رفتم بازم تشد 

نمیدونم چیکار کنم حالا حرفای ازاردهنده بقیه هم بکنار😔

بخدا دیگه خسته شدم دیگه همش میگم کاش بامرگم تموم شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دار که شدی هزینه ها خیلی زیاد میشه . نداشته باشی اونهمه هزینه کنی بچه ات خواهد گفت چرا منو به دنیا اوردی اگه پولی نداشتی ؟ چی جوابشو میدی ،؟

یکسال چیزی نیست . دورو برم بیش از ۱۰ سال هزینه کردن و بعد ۱۵ سال بچه دار شدن و....

نگران نباش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه دار که شدی هزینه ها خیلی زیاد میشه . نداشته باشی اونهمه هزینه کنی بچه ات خواهد گفت چرا منو به دن ...

هعییی بخدا هروزش اندازه یه سال میگذره برا ادم گفتنش اسونه

هعییی بخدا هروزش اندازه یه سال میگذره برا ادم گفتنش اسونه

میدونم .‌اما صبر داشته باش .  من یه نفررو دیدم . حتی مادر خودشم پیشم یه حرفی زد من جای اون ناراحت شدم .‌گفتم به مادرت گوش نده . بچه دار میشی 

طول کشید اما بچه دار شد .

الان همه میگن صبورترین  خانم بود .  خودشم خیلی خوش اخلاق و دست و دلبازه . همه دوسش دارن .

کلی رفت مشهد اما دست خالی برگشت . بعد ۱۵ سال  بچه دار شد ای وی اف . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم امیدوارم دامنت به زودی سبز شه یه نفری نقل میکرد ک بچه دار نمی شدن و هر روز به انتظار بچه بود از جایی به بعد این موضوع رو رها کرد و بعدها به یکباره متوجه شد بارداره

ازبس به یه موضوعی تمرکز میکنی و همه انرژی تو میزاری باعث میشی قانون جذب اثر مخالف بده کمی ذهنتون رو آزاد کنید و ورزش کنید انشالله به یکباره شما هم باردار میشید

خوب به خصوصی نمیگن هاااااتفاقا دولتی ها بهترن.

نه بابا درسته دکترم خصوصیه ولی بعد کلی تحقیق رفتم پیشش الانم این هفته تعطیله نمیدونم چه خاکی توسرم بریزم چون ۱ تا۳ پری از دست میره

2790
2778
2791
2779
2792