دقیقا با این حرف ادم به مشکل و حال بد اون طرف توهین میکنه انگار
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم)) ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____ علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝 ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بنظرم بهتره به جاش بگیم میدونم خیلیییی سخته ها شاید اگه من بودم کم میاوردم اما تو سعیتو کن قوی باشی
دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام