2777
2789
عنوان

20سالمه

216 بازدید | 17 پست

میخوام دوباره برگردم ب درسم... میخوام ی رشته خوب انتخاب کنم میخوام این زندگی سگی رو تمومش کنم از خودم بدم میاد حس میکنم بیسوادم

دوس دارم برم دانشگاه دوس دارم کار کنم

میدونم راه سختی در پیشه هم باید درس بخونم هم کار کنم هم خونه داری  کارم ک از صب ساعت 5تا ساعت 8وقتمو میگیره...برام دعا کنید بتونم. ولی من قویم خدا کمکم میکنه. . میشه دانشگاه نرم و فقط امتحان بدم؟؟ خیلی میترسم😭خرج دانشگاه زیاده؟ 

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین بخون واسه کنکور 

هرکی میگه مدرک مهم نیس درررررروغ میگه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
بعضی وقتا میگم دیگه دیر شده همسن های من دانشگاه میرن... و من تازه میخوام شروع کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

ن بابا من دختر داییم امسال بیست سالش بود پزشکی قبول شد . جا نموندی هنوز خیلی جوونی

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بعضی وقتا میگم دیگه دیر شده همسن های من دانشگاه میرن... و من تازه میخوام شروع کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

یکیو میشناسم 10سال کنکور داد تا بالاخره 28سالگی دندون اورد 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

عزیزم من ۲۳ سالگی دانشگاه قبول شدم و بهترین دوران بود برام دانشگاه و خدا رو شکر میکنم که عزمم رو جذم کردم و قبول شدم 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
یکیو میشناسم 10سال کنکور داد تا بالاخره 28سالگی دندون اورد 

جان من؟!

چ آدم صبوری بوده و باپشت کاری!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
جان من؟! چ آدم صبوری بوده و باپشت کاری!

اره بخدا 

تلگرام کانال داره، از وقتی شناختمش نگاهم به عالم عوض شد