2777
2789

نویسندم اگر کار باشه روزی ۱۵۰ ۲۰۰

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا مشغول تحصیل ولی سال بعد همین موقع ان‌شاالله میام میگم😀🥰

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

من پایه گذار فروشگاه اینترنتی یک کالایی هستم که فعلا نمیتونم در موردش صحبت کنم.در ایران این قضیه را شرکت ما داره فقط...

حقوقش هم بستگی به تعداد افرادی که اون ماه خرید میکنن و مشاوره میگیرند داره .حتی به ۵۰ میلیون در ماه هم رسیده امسال.کمترین حقوقم ۱۴ میلیون در پاییز بود اونم دلیلش چیزایی بود که از مهر ایجاد شد ولی خب دوباره اوکی شده‌...

سال ۹۸ شروع شد 

از حقوقش راضی ام .مزد زحماتم را امسال خیلی دیدم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مربی چرتکه م... بستگی ب تعداد شاگرد و کلاس داره ولی زیاد نی ۲؛۳تومن. نزدیک دو تومنم از شوهرم میگیرم. البته این ماه یک و ششصد داد 😂🖐️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
میشه بگبن چیه شاید بخریم واسه فروش

با توجه به تاپیک هام و اینکه فقط یک شرکت تو ایران انجامش میده، متاسفانه نمیتونم بگم ...

این را بگم که محصولاتی که قیمتش مثل طلا و دلار  هستش و لحظه ای

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...