2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😭😭😭😭

265 بازدید | 9 پست

۵روزه که با داداشم قهرم جدی قبلا می‌کردیم من پیش قدم میشدم وبهش محبت می‌کردم خوردنی می‌گرفتم باهاش پول نیاز داشت بهش قرص دادم شارژ میخاست میزدم براش اسنپ می گرفتم.حیف من 🥺حیف محبت هام 🥺😭.الان ۵روزه قهریم با اینکه همیشه تقصیر اون بود من میرفتم پیشش .این بار دیگه گفتم کافیه .

و۵روزه که قهریم .

ازم ۷سال کوچیک تره  

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا خواهر برادر نمیگم همه ولی بعضیا نمیشه روشون حساب کرد انگار نه انگار هم خونتن مهم نیس البته خدا میبینه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
کلا خواهر برادر نمیگم همه ولی بعضیا نمیشه روشون حساب کرد انگار نه انگار هم خونتن مهم نیس البته خدا م ...

🥺🥺🥺چیکار کنم آخه .

خیلی دلمو می‌شکنه .نمی‌دونم چه رفتاری کنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
🥺🥺🥺چیکار کنم آخه . خیلی دلمو می‌شکنه .نمی‌دونم چه رفتاری کنم 

نمیدونم😕

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡