2777
2789
عنوان

درس ازاد نهم

1625 بازدید | 19 پست

سلام خانما🙂

کسی درس ازاد میتونه کمکم کنه لطفا هرچی مینویسم همش میگع اشتبا یا بد نوشتی گفته ادبیات بومی راجب فرهنگ-ادابو رسوم-بازی و شهرتون یا زبونتون بنویسین چنا هم مثال زده مثلا(شعرخوانی یا سرود گفتن زنان درعروسی..    گفته درباره زبونتون لری . فارسی . اینا بنویسین میشه بگید چی بنویسم مثلا درباره ادابو رسوم لر ها.. 

موضوع : (اسم شهرتون) زیبا 

مثلا : لرستان زیبا 

مقدمه : توضیح مختصر مفید درباره شهرتون و موقعیتش 

مثلا لرستان فلان قدر جمعیت داره فلان قدر مساحت داره مردمانش اغلب مهمان نواز هستند و به زبان فلان صحبت میکنند 

بدنه : تو یه بند درباره مشاهیر ، یه بند درباره سوغاتی ها ، یه بند درباره طبیعت ، یه بند درباره فرهنگ ها ، یه بند درباره موسیقی و علایق هاشون ، یه بند در مورد رسومات و اینا و اینا بنویس ، میتونی چند تا بند بنویسی و اینا ولی از سه تا کمتر نشه بیشتر بشه بهتره 

نتیجه : اسم شهرتون و میگی و در نتیجه ازش تعریف می‌کنی 

مثلا : لرستان هم مانند دیگر شهر ها یا استان های کشور و میهن عزیزم ایران ، زیبایی های خاص خود را دارد ، من وطن خود را یعنی ایران ، با تمام نقش و نگار هایش ، دوست دارم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر چقدر به نویسندگی و انشا علاقه داشتم و دارم (: هعی

خشبحالت من تنفر دارم کلاس هفتم. دوس داشتم ولی از هشتم معلممون از همه چی پشیمونمون کرد از بس چیزای منفی بهمون میگف :)الانم گفته درباره ادابو رسوم لرها بنویسین و من هیچی دربارشون نمیدونم و ازگوگلم نباید کمک بگیریم فق بزرگترا😐🙂💔

اره مرسی ولی گفته درمورد لرها بنویسیم.. خب خودش لره چرا بما میگه🥲

حتما میخواد با فرهنگ جاهای دیگه آشنا شین ، ولی از گوگل کمک بگیر کسی چیزی گفت بگو بزرگترا گفتن نمی‌دونن ، فقط از روی گوگل کپی ننویسیا ! اطلاعات رو دریافت کن بعد از دید خودت بنویس 

حتما میخواد با فرهنگ جاهای دیگه آشنا شین ، ولی از گوگل کمک بگیر کسی چیزی گفت بگو بزرگترا گفتن نمی‌دو ...

اوم باشه تا برم ببینم میشه ب زبون خودم یچیزی دربیارم بنویسم ولی خب چ فایده زیر ۱۰میده

منظورش از گوگل گام به گام ها بوده ، وگرنه چجوری میخواد بفهمه ؟

🙂😂اخه میدونی وقتی داریم درباره ی شهر دیگه یا زبون دیگه میخونیم اون نوشتمونو هم زمان تو گوگل هم هس ک کلمه ایش از گوگل باشه و ادمو ضایع کنه..🚶🏻‍♀️