2777
2789
سلام خانم من آقا هستم.هر چیز که کمتر دردسترس باشه ارزشش بیشتر میشه به نظرم ولی نه اینکه خیلی بی محلی ...

پسر فامیل چطور جذب کنیم؟ مثلا اگه ماهی یبار بری محل کارش طرف زده میشه یا چی؟

Disconnected

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

معنای خاصی نداره خانم . اگه اعداد رو بزارید کنار هم متوجه میشید

میشه تو چالشم بگین هیچ متوجه ش نشدم! عجیبه واسم که متوجه اش نشدم چند باری هم سرش فک کردم

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن🕊🌱🌿_                                                                                                                          _ ایجاد هرگونه مزاحمت پیگرد پس گردنی و سرایت هاری دارد!    
پسر فامیل چطور جذب کنیم؟ مثلا اگه ماهی یبار بری محل کارش طرف زده میشه یا چی؟

پسر فامیل که رفت و امد دارید خیلی راحت تره که. میتونی به بهونه ای سر حرف رو باهاش باز کنی یا یکی رو نامحسوس بفرستی شما رو بهش معرفی کنه

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)

من کلا ادم بی توجهی هستم نسبت ب پسرا کلا از وقتی یادم میاد همینطوربودم حتی الان ک متاهلم بعضیا هستن همش پیگیرم میشن از نظر ظاهری هم معمولی روب بالام

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
1370/7/30

خب اینو متوجه ام! تاریخ خاصیه واسه ایران که نوشته شده پاینده ایران؟

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن🕊🌱🌿_                                                                                                                          _ ایجاد هرگونه مزاحمت پیگرد پس گردنی و سرایت هاری دارد!    
برای چی خب تاریخ تولد

همینجوری. چون نمیزاشت فاصله بندازم. بعدم گفتم وقتی یکی رو راهنمایی میکنم طرف بدونه که با شخص چند ساله داره صحبت میکنه

پسر فامیل که رفت و امد دارید خیلی راحت تره که. میتونی به بهونه ای سر حرف رو باهاش باز کنی یا یکی رو ...

ما خیلی باهم رفت و آمد نداریم حتی سلام هم نمی‌کنیم بهمدیگه. فقط وقتی جایی هستیم زیر چشمی نگاه می‌کنه،  من سلام میکنم بعضی وقتا جواب نمیده، اگه حرفی بزنه یا کاری بکنه که من بخندم دوباره تکرارش میکنه بعضی وقتا هم اگر من باشم کلا میره. گاهی حس میکنم ازم متنفره درحالی که تا حالا کاری نکردم🙄

Disconnected
تاریخ خاصیه واسه ایران که نوشته شده پاینده ایران؟

نه. پاینده ایران یک هدفه برای من . منظورم این ود که هممون باید تلاش کنیم تا کشورمون رو اباد کنیم

نه. پاینده ایران یک هدفه برای من . منظورم این ود که هممون باید تلاش کنیم تا کشورمون رو اباد کنیم

اها فک میکردم به هم ربط دارن واسه همین رفته بودم تو بحرش تا اینکه گفتین فهمیدم چیز عادی بوده و فک نمیخواسته و دید علمی و.. نمیخواسته..

ممنونم از پاسختون روز خوش

ما خیلی باهم رفت و آمد نداریم حتی سلام هم نمی‌کنیم بهمدیگه. فقط وقتی جایی هستیم زیر چشمی نگاه می‌کنه ...

به نظرم بهترین حالت اینکه سعی کنید خودتون رو بهش نزدیک کنی ببینید چه واکنشی نشون میده . خودش رو مشتاق نشون میده یا نه