2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقته دارید شما؟؟

چن سالی میشه

یبار دوتا پماد دکتر بهم داد خیلی بهتر بودم،

باز بخاطر داروچافی خوردم برگشت

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

من ۶ . ۷ ماه شقاق داشتم دیگه تحمل نکردم رفتم دکتر یه ماهه خوب شدم ولی انگار بازم موقع دفع سوزش دارم اینقد میترسم که نگو نکنه دوبار زخما باز بشن 😣

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من ۶ . ۷ ماه شقاق داشتم دیگه تحمل نکردم رفتم دکتر یه ماهه خوب شدم ولی انگار بازم موقع دفع سوزش دارم ...

چی بهتون داد دارو؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
چی بهتون داد دارو؟

شیافو قرصو یه چندتا پماد 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

اسی اگ اول راه باشی بری دکتر باپماد هم حل میشه،اما اگ طولش بدی ب عمل میکشه

اسی اگ اول راه باشی بری دکتر باپماد هم حل میشه،اما اگ طولش بدی ب عمل میکشه

اره نباید بزاری زخم کهنه بشه 

شیافو قرصو یه چندتا پماد 

بنظرم تا برنگشته ب حالت اولش باز برو پیش همون دکتر ادامه درمان

بنظرم تا برنگشته ب حالت اولش باز برو پیش همون دکتر ادامه درمان

یعنی همین دارو هارو باز بگیرم ؟ خیلی هم گرونن ۲ تا پماد با یه بسته شیاف حدود ۴۰۰ تومن میشن 

یعنی همین دارو هارو باز بگیرم ؟ خیلی هم گرونن ۲ تا پماد با یه بسته شیاف حدود ۴۰۰ تومن میشن 

ن نگیر عزیزم شاید زیادیش ضرر داشته باشه،میگم یعنی برو پیشش ک خودش ادامه درمانتو دارو بنویسه باز ک کامل خوب بشی،چون شقاق یکمم ازش مونده باشه باز برمیگرده

ن نگیر عزیزم شاید زیادیش ضرر داشته باشه،میگم یعنی برو پیشش ک خودش ادامه درمانتو دارو بنویسه باز ک کا ...

اره مرسی . شما خوب شدی ؟ عمل کردی ؟

اره مرسی . شما خوب شدی ؟ عمل کردی ؟

من نه،منم کامل درمانمو انجام ندادم باز کامل برگشته باید برم دکتر از اول🥲