بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۶ . ۷ ماه شقاق داشتم دیگه تحمل نکردم رفتم دکتر یه ماهه خوب شدم ولی انگار بازم موقع دفع سوزش دارم اینقد میترسم که نگو نکنه دوبار زخما باز بشن 😣
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
اسی اگ اول راه باشی بری دکتر باپماد هم حل میشه،اما اگ طولش بدی ب عمل میکشه
اره نباید بزاری زخم کهنه بشه
بنظرم تا برنگشته ب حالت اولش باز برو پیش همون دکتر ادامه درمان
یعنی همین دارو هارو باز بگیرم ؟ خیلی هم گرونن ۲ تا پماد با یه بسته شیاف حدود ۴۰۰ تومن میشن
یعنی همین دارو هارو باز بگیرم ؟ خیلی هم گرونن ۲ تا پماد با یه بسته شیاف حدود ۴۰۰ تومن میشن
ن نگیر عزیزم شاید زیادیش ضرر داشته باشه،میگم یعنی برو پیشش ک خودش ادامه درمانتو دارو بنویسه باز ک کامل خوب بشی،چون شقاق یکمم ازش مونده باشه باز برمیگرده
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ن نگیر عزیزم شاید زیادیش ضرر داشته باشه،میگم یعنی برو پیشش ک خودش ادامه درمانتو دارو بنویسه باز ک کا ...
اره مرسی . شما خوب شدی ؟ عمل کردی ؟