2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

2514 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من ترمیم معدل دی ثبت نام کردم چون میگفتن فقط ی بار میشه ترمیم معدل کرد همشو ثبت نام کردم ولی الان میگن میشه ی تعداد رو دی ی تعداد رو خرداد داد توروخدا من نمیرسم تموم کنپ واسه دی.الان بعضیاش نرم میشه خرداد ثبت نام کنم؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
..
0
0%
..
0
0%
آینده ای میسازم ک گذشته ام در برابرش زانو بزنه✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم همه رو‌به تایم میشه داد نمیشه نصف کرد...چرا اینجور کردن ای کاش حداقل دوبار هرکس میتونست بده

نه کی گفته؟

خواهر من پارسال ترمیم معدل تو ۳ تایم انجام داده 

میشه دروس رو تقسیم کرد ک چند تاشو دی بدی چند تارو خرداد و شهریور و.. اما نمیشه یه درسو دو بار ترمیم کرد

من شنیدم همه رو‌به تایم میشه داد نمیشه نصف کرد...چرا اینجور کردن ای کاش حداقل دوبار هرکس میتونست بده

دردس مصویه امد میشه یمقدار دی  ی مفدار خرداد داده بشه ولی دوبار هر دردس خیرر

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
بزن سایت هیوا خیلی خوب نوشته که چطوریه...من دو‌روز پیش خوندم نوشته بود نمیشه اما البته کامل مطلبو نخ ...

چیزی درمورد این نگفته بخدا😔

خیر نمیشه عزیز چون پول دادی اسمت ثبت شده نری بدی به منزله همون نمره قبلیت محسوب میشه و خرداد نمیشه ب ...

تففف بهشون د خودشون اونموقع گفتن باید همه رو ی جا بدی اللن میگن در دونوبت.پول ب درک 

تففف بهشون د خودشون اونموقع گفتن باید همه رو ی جا بدی اللن میگن در دونوبت.پول ب درک 

بله برای منم همینجور گفتند من دیگه پول واریز نکردم  پروندم گرفتم  برلی خرداد ثبت نام کنم

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊