2777
2789
عنوان

رحم دوشاخه

7473 بازدید | 73 پست
سلام دوستان کسی درمورد رحم دوشاخ چیزی میدونه؟خواهش میکنم کمک کنید خیلی نگرانم
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خواهرپ رحمش دوشاخس اول دوتا دکتر گفتن باید عمل کنی تا از این حالت خارج بشی وگرنه باردار نمیشی ولی بعد دوتا دکتر دیگه گفتن با همین دوشاخه بودنهم باردار میشی ولی شانسبارداریت نصف میشه ور حین همین دکتر رفتن ها بود که خداروشکر باردار شد بارداری و ساک بارداری و کلا همه چیز شاخه سمت راستش تشکیل شده بود و تا آخر هم سمت راست بود 9ماه را با مراقبت کامل بسر برد و سزارین شد و یه دختر سالم 3کیلویی بدنیا آورد که الان دوسال و 3ماهشه و هنوز رحمش دوشاخس
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من اطلاعاتی ندارم فقط یه بار تو مطب دکتر یه خانوم باردار با دکتر حرف میزد که رحمم ۲ شاخه و برای روز زایمان حرف میزدن.. فک نکنم مشکل حادی باشه فقط برای ۲ قلویی شاید به مشکل بربخوره
مرسی دوستان که نظر میدید خیلی نگرانم بیشتر بخاطر اینکه چیزی راجع بهش نمیدونم ...
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دوروز پیش رفته بود پیشه دکترش و سنوگرافی شده بود گفته بود شاخه سمت راست که قبلا از اونجا بارداری واست بوده الان دچار چسبندگی شده و یه کییت هم تخمدان سمت راستت داری و شانس بارداری مجدد دوباره خیلی خیلی کم شده و باید برای بارداری مجدد روی تخمدان سمت چپ کار کنیم و تقویتش کنیم و این سری اگر باردار شدی سمت چپ شاخه را درگیر میکنه
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم
ایشالا دومی هم بدنیا بیارن عزیزم ..دکترم منو خیلی نا امید کرد میگفت احتمال سقط خیلی زیاده ... منم 14 ماه منتظرم حالا بعد این مدت تازه فهمیدم رحمم دوشاخست
مبارکه سلاله جان ...خداروشکر... ممنون که اومدین دوستان یکم آروم شدم سلاله جان بارداریشون راحت بود؟
خداروشکر ..من چند روزه کارم همش شده گریه خیلی ترسیده بودم