2777
2789
عنوان

اگه بفهمی...💔

139 بازدید | 13 پست

اگه یه مدت طولانی با یه پسر دوست عادی باشی و علارغم اینکه خودت نخوای عاشقش بشی ولی بعد یه مدت بفهمی همجنسگراس چیکار میکنی ؟

خیلی سعی کردم یه جوری ارتباطمو باهاش قطع کنم ولی نتونستم...اونم نمیتونه منتها اون به من حس اونطوری نداره... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نمیدونم چی بگم  ولی معلومه باید ولش کنی

آخی خیلی به هم وابسته ایم 

بعدم جدای اینکه عاشقش باشم دوست صمیمیم هم هست 

نمیخوام دلش بشکنه 

ولی از طرفیم نمیتونم فقط به چشم دوست معمولی نگاهش کنم 

اگر واقعا همدیگر رو دوست دارین و حس خوبی در کنارهم دارین ادامه بدین دوست داشتن و عشق در رابطه جنسی ...

من دوسش دارم...اونقدر که این زجر رو تحمل کردم و هنوزم پیشش موندم...

ولی اون...رفتاراش با حرفاش فرق داره 

کی حرف از رابطه جنسی زد؟؟به یه پسر دیگه حس داره اون 

من دوسش دارم...اونقدر که این زجر رو تحمل کردم و هنوزم پیشش موندم... ولی اون...رفتاراش با حرفاش فرق ...

گلم فقط یه لحظه تصورکن تو ذهنت تمایلش به هم جنسش رو ،بعدواسه همیشه بزارش کنار چون هیچ جوره قابل هضم نیست 

گلم فقط یه لحظه تصورکن تو ذهنت تمایلش به هم جنسش رو ،بعدواسه همیشه بزارش کنار چون هیچ جوره قابل هضم ...

خیلی این کارو کردم...حتی هی واسه خودم دلیل آوردم که ازش متنفر شم ولی آخرش ته دلم دوسش دارم 💔

خیلی این کارو کردم...حتی هی واسه خودم دلیل آوردم که ازش متنفر شم ولی آخرش ته دلم دوسش دارم 💔

عزیزم ارتباطت رو یهو باهاش تموم نکن کم کم سردشو،، اینجوری برای هردوتون بهتره مخصوصا تو چون عزیزم فرض کنیم اون تمایلش رو هم بزاره کناربیادبگه دوست دارم گذشته اش چیزی نیست که بشه اسون ازش بگذری چون واقعا تمایلش قابل قبول نیست توعرف ما

عزیزم ارتباطت رو یهو باهاش تموم نکن کم کم سردشو،، اینجوری برای هردوتون بهتره مخصوصا تو چون عزیزم فرض ...

آره بهترین کار همینه...

امکانش زیاده که چون وابسته اس بگه اونو فراموش میکنم و بخواد انکار کنه...ولی من کسی بودم که پای همه درد دلش نشستم و قضیه رو کامل میدونم...به حدی اونو دوسش داشت که همش دلتنگش میشد...

وقتی اینقد شدید دوسش داشت محاله یادش بره