2777
2789
عنوان

لباس باشگاه

383 بازدید | 13 پست

سلام بچها خوبید من میخواستم از این هفته برم باشگاه واسه لاغری لباس چی بپوشم قبلا تابستون میرفتم تیشرت میپوشیدم با لگ یام کراپ میپوشیدم با لگ شلوارام لگ بود بنظرتون الان ک پاییزه چی بپوشم باشگاه لباس زمستون دورسو هودی با لگ یا همون تیشرت فک کنم لباس زمستون خوب نباشه چون نمیشه راحت دستو پارو باز کرد نظرتونه تیشرت بپوشم فک کنم بخاری بزارن دیگ باشگاه یا مسخره میکنن ؟

باشگاههه دیگه لگ و تیشرت میخوای کار کنی  خیلی گرم نپوش اونجا شوفاژ دارن سیبری نیست  که

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا باشگاه همیشه بخاری میزارن دوما هیچوقت هیچکس باشگاه دورس نمیپوشه 😐 ما وسط زنستونم تاب و نیم تنه و اینا میپوشیم لباس باشگاه ربطی به اب و هوای بیرون نداره عزیزم 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
اولا باشگاه همیشه بخاری میزارن دوما هیچوقت هیچکس باشگاه دورس نمیپوشه 😐 ما وسط زنستونم تاب و نیم تنه ...

اهان باشه اخه من قبلا تابستون میرفتم همه شورتکو نیم تنه میپوشیدن تاحالا زمستون نرفتم باشگاه تجربه نداشتم به خاطر اون پرسیدم 

باشگاههه دیگه لگ و تیشرت میخوای کار کنی  خیلی گرم نپوش اونجا شوفاژ دارن سیبری نیست  که

اهان اره راس میگی بنظرتون حالا تیشرتای خونه میپوشم تابستون اونارو بردارم بپدشم یا لباس مخصوص بگیرم چون میگم شاید بگن لباس باشگاه نپوشه حرف بزنن بگن برا خونرو اینجام میپوشه 

هرچقدر سرد باشه بیرون فضای باشگاه سرد نمیشه عزیزم فعالیتم می‌کنی همون لباسای همیشگیتو بپوش میتونی ی نیم تنه بپوشی روش سویشرت که اگه سردت شد

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
اهان باشه اخه من قبلا تابستون میرفتم همه شورتکو نیم تنه میپوشیدن تاحالا زمستون نرفتم باشگاه تجربه ند ...

نه همه هرچی دوسدارن میپوشن همون عین تابستونه اما کسایی ک سردشوته یه سوشرت ساده میارن اگه خیلی سزدشون شه اونو میپوشن جلوشو باز میزارن

همون لباسای همیشگی رو بپوش یه هودی هم روش   موقع ورزش توی زمستون با اینکه تحرک دارم سردم ...

اهان خوبه پس منم یه سوشرت مانند دارم اونو برمیدارم مرسی عزیزم ❤️

نه همه هرچی دوسدارن میپوشن همون عین تابستونه اما کسایی ک سردشوته یه سوشرت ساده میارن اگه خیلی سزدشون ...

اهان مرسی عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت .... بعد من سایزم ۵۲ هست خب لگا اکثرا تا ۴۸ میشن خب بنظرت لگا کشی هستن همون سایز اخرو بگیرم یا یه چیز دیگ بگیرم قبلا لگ داشتم ولی الان از اونا پیدا نمیکنم 

لگ نخی بگیر  شاید پارچه های مخصوص باشگاه مثل غواصی اذیتت کنه سایز ۴۸ اش ولی نخی اصلا اذیت نمیکنه 

تنوع نخی ام خیلی زیاده سایز اخر نخی رو بگیری برات عالی میمونه لگ کبریتی ام تازه تازه داره میاد بازار عاااالیه اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوشگل و پاییزین

لگ نخی بگیر  شاید پارچه های مخصوص باشگاه مثل غواصی اذیتت کنه سایز ۴۸ اش ولی نخی اصلا اذیت ...

اهان مرسییی عزیزم اره یه زمان داشتم میپوشیدم خب سایزش کوچیک بود ولی کش بود از اونا میخواستم باز میگردم من این لگای براق ک مد شده اونارو میگفتم بگیرم اونم دنبال نخی میگردم  مرسی از راهنماییت ❤️❤️