2777
2789
عنوان

مادر بزرگم رو بردم حمام بیاید بگم

1326 بازدید | 27 پست

مادربزرگ من ۸۳ سالشه پدربزرگم فوت شده ۹ تابچه داره ولی فقط خونه بابای من راحته،بقیه زیاد تعارفش نمیکنن،خودش خونه وحقوق داره ومحتاج نیست.

اومده بود یکی ببرتش حموم هی زنگ این واون زد همه ردش کردن وبهونه آوردن😔منم گفتم خودم بیا ببرمت .خیلی خوشحال شد اومده بود مثلا دختراش ببرنش ولی...

شما از اینکارا کردید؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگم سرطان داشت خودم میبرمش بیمارستان میبرمش حموم. بچه هاش الکی نیامدن سرمیزدن ومیرفتن. چون خونه مادربزرگم زندگی میکردم میگفتن وظیفه جونت دربیاد. ی تشکرهم ازم نکردن

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

خدا حفظشون کنه و شما رو برای این کار خیر.

منم مامان خدا بیامرزمو اگه میذاشت میبردم حموم. ضعیف شده بود خیلی نمیتونست کاراشو انجام بده.

البته منم که دست و پا چلفتی زورم نمیرسید 30-40 کیلو آدمو بلند کنم.

ولی خوبه بتونید.

خیلی ثواب داره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

کار خوبی کردی

دستتم درد کنه

ولی نیاز به جار زدن نبود

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
چقدر خودشو سرزنش کرد که دیگه نمیام خونشون.فقط تعارف میکنن ،تحویل نمیکیرن

خیلی کار خوبی کردی

اصلا به دیگران توجه نکن ک کاری نمیکنن و ردش میکنن

لطفا بازم براش از این کارا بکن. گناه داره🥺🥺

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
کار خوبی کردی دستتم درد کنه ولی نیاز به جار زدن نبود

بیام بگم مادرشوهرم وجاریم اینو گفتن جاز زدن نیست!!!!

خواستم یاد آوردی کنم که بقیه یادشون نره همچین برکت هایی که توزندگیشون وجود دارن رو قدرشون رو بدونن🤗🤗

من میگم ابنا دهه ۴۰ و۵۰ چه میکنن که ماکه ۷۰ .۸۰ هستیم بکنیم

منظورت نفهمیدم عزیزم. البته من عمم هم عمل کرده بود بردمش حموم. ولی سالمندی ک روخودش دسشویی کنه نمیتونم چون واقعا حساسم اعصابم خردمیشه. 

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎
منظورت نفهمیدم عزیزم. البته من عمم هم عمل کرده بود بردمش حموم. ولی سالمندی ک روخودش دسشویی کنه نمیتو ...

میگم پدر ومادرهایی که متولد ۴۰و۵۰ هستن این رفتار رو دارن، ما ها که جوون تریم میخوایم بعدها چه رفتاری با پدر ومادرمون داشته باشیم