2777
2789
عنوان

😔چیکار کنم اخه

120 بازدید | 18 پست

بچه ها من خواستگار سمج دارم ۲۹ سالشه خودم ۱۹  میگه هر کار بگی هر چ بگی برات میکنم  فقط جواب مثبت بده ولی من دلم با یکی دیگس دوماه کات کردم هنوز عاشقشم  نمیتونم فراموشش کنم  موندم چیکار کنم خسته شدم به هیچکس حسی ندارم جوریم یکی ببینم دوستم داره زیاد فشار میاره ک باهاش اوکی شم عصبی میشم بلاک یا دعوا . نظرتون چیه شماها از تجربه اینجوری ک داشتید میگید برام ؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میتونم بگم تا وقتی قلبت حتی ی کوچولو هم حتی ب شک ب کسی حس داره با هیچ احدی تارد رابطه نشو  ...

منم به اون طرف گفتم اصلا گوش نمیده اولاش محترمانه گفتم ولی بعدش با جدیت  اما هر کار میکنم دوباره با خط جدید زنگ میزنع بهشم گفتم دلم با یکی دیگس اما هی میگه من عاشقتم واسه داشتنت دس نمی‌کشم حتی اگر بفهمم نمخوایم

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
تا از اون یکی کامل دل نکندی وارد رابطه جدید نشو

اره😔اصلا نمیتونم با احساس کسی بازی کنم دلم جا دیگه باشه جسمم بجا دیگه گناهه اون طرفم حق داره 

منم به اون طرف گفتم اصلا گوش نمیده اولاش محترمانه گفتم ولی بعدش با جدیت  اما هر کار میکنم دوبار ...

اختلاف سنیتون خیلی زیاده اصلا هرجور فکر کنی نمیشه البته اینو بگم ت با یکی ازدواج کنی ده سال با هم خوش باشین بهتره تا با یکی ازدواج کنی سه سال با هم با زجر پیش هم باشین 

ولی ت هنوز اونقدر وارد جامعه نشدی ک موقعیت های دیگ رو ببینی دلت هم ک پیش یکی دیگس باعث میشه اشتباه تصمیم بگیری 

با جدیت بهش جواب رد بده 

ت هم دلت پیش یکی دیگ گیره  هم اختلاف سنیتون زیاده اون آقا همیشه شما رو ب چشم بچه میبینه 

هم اینکه اصلا هنوز موقعیت های دیگ رو ندیدین 

بهتره ردش کنین ک بفهمه نمیخواین بره

اختلاف سنیتون خیلی زیاده اصلا هرجور فکر کنی نمیشه البته اینو بگم ت با یکی ازدواج کنی ده سال با هم خو ...

بله  خوشبختانه باهاش صحبت کردم دست از سرم برداشت راحت شدم تشکر از وقتی که گذاشتید 

عزیزم تایپک جدیدتو خوندم انشالله... به خوبی پیش بره همه چی خوبه تو به آرزوت رسیدی من حتی قبل نامزدیم هم ندیدمیش من تو ۳۰ثانیه عاشقش شدم ۳ساله دیونشم ولی باورت میشه یه بار بیشتر ندیدمش🥲من که به سرانجامی نرسیدم امیدوارم به حق دل شکستم واسه تو همه چی خوب پیش بره🥺🫂🤍

عزیزم تایپک جدیدتو خوندم انشالله... به خوبی پیش بره همه چی خوبه تو به آرزوت رسیدی من حتی قبل نامزدیم ...

الهی دورت بگردم مهربونم🥺🥺چقدر تو خوبی❤️❤️🙏ان شاءالله بحق پهلوی شکسته زهرا حاجت روا شی مرسی عزیزم منم خانوادم سخت گیرن 😔بهونه جور کردم ببینمش. خیلی همو دوست داریم بعد دوماه میخام ببینمش امروز گفت اگر برات سخته ازبت میشی  نیا من تحمل میکنم تا روز خواستگاری. گفتم دلم میخاد ببینمت🥺قربونت برم من قبلا شکست عشقی خوردم. دقیقا حالت میفهمم امیدوارم اینبار بد نشه💔چون دیگه توان ندارم

الهی دورت بگردم مهربونم🥺🥺چقدر تو خوبی❤️❤️🙏ان شاءالله بحث پهلوی شکسته زهرا حاجت روا شی مرسی عزیزم ...

انشالله نمیشه قربونت برم منتظرم تایپک بزنی بگی همه چی خوب پیشرفت 💜 غم‌ نبینی گل من

انشالله فردا با دل خوش و صحیح و سالم هم رو ملاقات کنین.امیدوارم آینده ی خوشبختی کنار هم داشته باشید ...

🥺🥺❤️🙏مرسی عزیز دلم.  خیلی ممنونم از قلب مهربانت الهی خدا صد برابرش بهت بده برکت تو زندگیت دعا  سلامتی همیشه برات دارم