2777
2789
عنوان

میاد یه روز که ما همه دورت بگردیم ...💗💗💗

| مشاهده متن کامل بحث + 22199 بازدید | 1792 پست
📌اگر توهین هم کردن بهت، جا نزن!✍🏻آیت الله بهجت(رحمت الله علیه):💠اگر در راه #حضرت_صاحب_الزَّمان (ع ...

سلام عزیزم ممنون از پست های قشنگت

ان شاء الله آقا امام زمان عج الله حتما اجرتون رو میدن ❤

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 💚💚💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌‌‌‍ 🏝جوان مهدوی🏝

⁉️ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺻﻠﯽ‌ﺗﺮﯾﻦ ﺑﺤﺮﺍﻧ‌ﻬﺎﯼ ﻧﺴﻞ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﺍﺳﺖ، ﺁﯾﺎ ﺩﺭ ﻋﺼﺮ ﻇﻬﻮﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﺣﻞ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ،ﭼﮕﻮﻧﻪ؟

✅ﺑﺤﺮﺍﻥ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ، ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻔﻘﻮﺩ ﺷﻮﺩ، ﺳﺒﮏ ﻭ ﺷﯿﻮﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻪ ﺑﻦ ﺑﺴﺘﻬﺎ، ﻧﺪﺍﻧﻢ ﮐﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ ﻭ ﭼﻪ ﮐﻨﻢ ﭼﻪ ﮐﻨﻢ‌ﻫﺎ ﻣﯽ‌ﮐﺸﺪ.

✅ ﺍﺳﺎﺳﺎً ﻭﻗﺘﯽ ﺣﻀﺮﺕ ﻭﻟﯽ ﻋﺼﺮ عجل الله فرجه ﻇﻬﻮﺭ ﮐﻨﻨﺪ، ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻫﺪﻑ ﻭ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺻﺤﯿﺢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﯽ‌ﻓﻬﻤﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ ﻋﺸﻖ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻪ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﺸﻒ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﭘﺮﺗﻮ ﻋﻘﻞ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﭘﺮﺗﻮ ﺁﻣﻮﺯﻩ ﻫﺎﯼ ﻭﺣﯿﺎﻧﯽ و ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ.

✅ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺪ، ﻣﺮﺍﺩ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ‌ﻓﻬﻤﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎﺑﺪ، ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﯿﺮ ﻣﯽ‌ﺭﻭﺩ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﺪ.
✍استاد سرلک

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج  

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

#مولای‌من

✨صدای آمدنت را به گوش ما برسان 

زمان غیبت خود را به انتها برسان... 

✨نگاه نافذ خود را بر این گدا انداز 

برای درد نهفته کمی دوا برسان... 

✨اگرچه بهر ظهورت نکرده ام کاری 

بیا و بر لب ما فرصت دعا برسان...

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج 

تعجیل در فرج مولایمان صلوات 

#صبحتون_مهدوی😍

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

•🌻✨•

الھـی‌عظـم‌البلاء
نبودنـت،ھمـان‌بـلای‌عظیـم‌اسـت؛
کـه‌زمین‌راتنـگ‌کـرده!
#اللهم‌عجــل‌لولیڪ‌الفــــرج💙

⚜️ @p_Mahdavi

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

#مولای‌من 

🍂ای آفتاب روشن شب های سردم

محبوب من,آقا ترین آقا کجایی

🍂تنهایی ات را یادها از یاد بردند

آقای من,تنها ترین تنها کجایی....

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‌

تعجیل در فرج مولایمان صلوات 

#صبتون_مهدوے😊💞

@mahdavieat

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

عقل مردم کامل می شود، جهل و نادانی برطرف گردد و علوم و معارف زیاد شود، بسیاری از گمراهان هدایت شوند. ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد، زمین گنج‌ها و برکات خود را آشکار گرداند. تمام فقرا بی نیاز شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود، تمام مریض‌ها خوب می شوند و کورها بینا می شوند.

🌸 باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سرسبز و خرم شده و تمام درخت‌ها میوه دار شوند. بدن‌ها سالم و عمرها طولانی می شود. روزها و سال‌ها ده برابر می شود. اشرار نابود شوند و #اخیار(خوبان) باقی بمانند، کینه از دل مردم برود و دل‌ها مهربان گردد، رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا می گیرد.

🌼 امام زمان (عج) در سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نمایند. به هر مرد مؤمن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن محکم می گردد.

📚 برگرفته از کتاب نشانه‌های ظهور

♥️ #حضرت علی علیه‌السلام فرمودند: 

🍃 خدايا به تو پناه مي برم كه ظاهر من

در برابر ديده ها نيكو، 

و درونم در آنچه كه از تو پنهان 

مي دارم، زشت باشد، 

و بخواهم با اعمال و رفتاري كه 

تو از آن آگاهي، 

توجه مردم را به خود جلب نمايم، 

و چهره ظاهرم را زيبا نشان داده 

با اعمال نادرستي كه درونم را 

زشت كرده به سوي تو آيم، 

تا به بندگانت نزديك، 

و از خشنودي تو دور گردم.

📖 نهج‌البلاغه، حکمت 276

اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋

@mahdavieat

🌸🍃

ای غایب از نظر! ما را به که سپرده ای؟!
قیام کن! که بی حضورت، دنیا جهنّم است ...
#امام_زمان
اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

⚜️ @p_Mahdavi

سلام عزیزم ممنون از پست های قشنگت ان شاء الله آقا امام زمان عج الله حتما اجرتون رو میدن ❤ به نیت ح ...

ممنونم جان دل 

امروز روز آقاست...

🌷 #امام_سجاد علیه السلام 🌷

🌺 چهار خصلت است كه در هركس باشد، ایمانش كامل، گناهانش بخشوده خواهد بود، و در حالتی خداوند را ‏ملاقات می‌كند كه از او راضی و خوشنود است:

‏۱. تقوای الهی با كارهایی كه برای مردم به دوش می‌كشد.

‏۲. راست گوئی و صداقت با مردم.

‏۳. حیا و پاكدامنی نسبت به تمام زشتی‌های‌ در پیشگاه خدا و مردم.

‏۴. خوش اخلاقی و خوش برخوردی با خانواده‌ی خود.‏

📗 مشكاة الا نوار: ص ۱۷۲ و بحارالا نوار: ج ۶۶، ص ۳۸۵، ح۴۸

🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹

🌺🌷🌹

🌺🌷 منتظران ظهور 🌷🌺

🇮🇷 @montazerane_zohoor

🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج 🌷

منتظر ظهور:

قلْتُ لِأَبِي جَعْفَرٍ ع مَتَى‏ يَكُونُ‏ فَرَجُكُمْ‏ فَقَالَ هَيْهَاتَ هَيْهَاتَ لَا يَكُونُ فَرَجُنَا حَتَّى تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا يَقُولُهَا ثَلَاثاً حَتَّى يُذْهِبَ [اللَّهُ تَعَالَى‏] الْكَدِرَ وَ يُبْقِيَ الصَّفْوَ.

🔺جابر جعفي يكى از اصحاب لايق امام باقر عليه السلام  محضر امام باقر در مورد ظهور حضرت حجت عليه السلام سوال كردند :

🔸به امام باقر عليه السلام عرض كردم فرج شما چه وقت خواهد بود؟ حضرت فرمودند:

هرگز! هرگز ! فرج ما صورت نمى پذيرد تا غربال شويد و سپس غربال شويد و باز غربال شويد ( سه مرتبه فرمودند) تا كدرها و نادرست ها ( نا خالص ها) بروند و جدا شوند و صاف ها باقي بمانند.

📚 الغيبه شيخ طوسي ص ٣٣٩

#ابددرپیش داریم

هستیم که هستیم

التماس دعای #فرج

🔴 ببین امام زمانت از انجام این کار راضی است یا نه!

🔹 حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

🔵 چقدر سخت است، اگر برای ما این امر ملکه نشود که در هر کاری که می‌خواهیم اقدام کنیم و انجام دهیم، ابتدا رضایت و عدم رضایت امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف را در نظر نگیریم و رضایت و خوشنودی او را جلب ننماییم!

📚  در محضر بهجت، ج١، ص٨٩

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

⚜️ @p_Mahdavi