2777
2789
عنوان

میاد یه روز که ما همه دورت بگردیم ...💗💗💗

| مشاهده متن کامل بحث + 22199 بازدید | 1792 پست

تو از راه میرسی،درست هنگامی که دود و ستم ها جهان را سیه چرده و چرکین کرده باشد.

🦋تو از راه میرسی،درست هنگامی که دنیا، دستش را به سوی آمدن تو دراز کرده باشد. 

🌹تو از راه میرسی، درست هنگامی که هلهله ی همه ی مشتاقان و فریاد همه ی مستضعفان، نوید آمدنت را فریاد کنند.

🍂تو از راه میرسی، درست هنگامی که گنداب فساد ستم و تبعیض ناروایی،چهار سوی عالم را فرا گرفته باشد و همه ی دل‌ها و دیده ها، مشتاقانه تو را بطلبند!

اگر میدانسـتم کجایی....🥀

خویشتن خویش را به ردای سبز و آسمانی ات می‌آویختم. از دیده، سرشک شادی می‌ریختم وبه هیچ روی دامانت را از دست نمی نهادم!آری، ای مولا!

💖اگر یک بار، تنها یک بار تو را ببینم، از شادمانی بال در می‌آورم، پرواز می‌کنم و در هر فرصتی با خدای یگانه راز و نیاز می‌کنم تا مرا شایسته ی آن گرداند که همواره از فیض حضور و وجود مقدس تو، سرشار باشم.

#هجران #ظهور #منتظران

@monjimontazar313

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

یک راهی که می تونه شما رو از بقیه جلو بندازه و آدم خوبی بکنه به نظرتون چیه ؟🤔

امام زمان عج 

سعی کن با امام زمانت رفیق بشی  هر چقدر هم که گناه کردی حضرت هیچ کدوم رو نگاه نمی کنه اصلا به روت نمیاره

مگه شرط ورود به چادر حضرت رو یادتون رفته

(با گذشته ی هیچکس کاری نداریم بیاین تو )

فقط سعی کن روز به روز بهش نزدیک تر بشی اونوقته که آدم موفقی میشی 🥰

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

او(حضرت مهدی عج ) پس از

یک تنگنای شدید و بلای طولانی و ترس و وحشت و اضطراب،

غم و اندوه شیعیان را می زداید. 

خوشا به حالِ آنان که آن زمان را درک کنند.... 

• امام صادق(علیه السلام ) •

بحارالأنوار ، ج۵۱ ، ص۱۴۴

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

"امـام‌زمـانم💚

عاقبـت نـور تـو پهــنـای جـهـان می گیرد
جسم بی جان زمین از تو توان می گیرد
سال ها قلـب من از دوریـتان مـرده ولـی
خبـری  از  تـو  بیـاید  ضـربـان  می گیرد
اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج
تعجیل در فرج مولامون صلوات🌸

#امام_زمان

⚜️ @p_Mahdavi

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
چقدقشنگه

❤❤❤

چشمات قشنگ میبینه 😘

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

دعا ی توصیه شده امام‌ صادق علیه السلام برای ظهور درقنوت نماز ها

🔵 امام صادق علیه‌السلام این ذکر قنوت را به اصحاب‌شان سفارش کردند و فرمودند امیرالمؤمنین در قنوت نماز درباره فرج امام عصر (عج) اینگونه دعا می کردند:

🌕 اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَیْكَ (فَقْدَ نَبِیِّنَا وَ غَیْبَةَ إِمَامِنَا) وَ قِلَّةَ عَدَدِنَا وَ كَثْرَةَ أَعْدَائِنَا وَ تَظَاهُرَ الْأَعْدَاءِ عَلَیْنَا وَ وُقُوعَ‏ الْفِتَنِ‏ بِنَا فَفَرِّجْ ذَلِكَ اللَّهُمَّ بِعَدْلٍ‏ تُظْهِرُهُ‏ وَ إِمَامِ حَقٍّ نَعْرِفُهُ‏ إِلَهَ الْحَقِّ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ.

🔺 بار خدایا، ما به تو شکایت می‌‌کنیم از فقدان پیامبرمان و غایب بودن اماممان و کمی افرادمان و زیادیِ دشمنانمان و دست به هم دادنشان علیه ما و افتادن فتنه‌‏ها در میان‌مان ؛ پس ای پروردگار،گشایش این‏ها را با عدالتی که آشکار کنی و امام بر حقّی که می‌شناسیم فراهم کن، ای خدای حق اجابت فرما

📚 مستدرک الوسائل ج ۴ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

سلام ای امام زمان عزیزم... ❤️❤️

همه میگوییم بیا بیا بیا بیا و هر روز به کارهای خودمان میرسیم

میگوییم بیا ولی اولویتمان تو نیستی  خرید و گشتن و تفریح و... برایمان در اولویت است..

اگر امام زمان همین فردا بگوییدمیآید

می آییم کارهایمان و دل مشغولی هایمان را کنار میگذاریم تا در رکابش خدمت کنیم ❓

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب

💙امام غریبم سلام💙

🔹️صبح از نام تو دم زد که دمید ...
بهار، عطر تو را گرفت که رویاند ...
🔹️باران، هوای تو در سر داشت که بارید...
زندگی،رخصت از توگرفت که جاری شد
🔹️گیاه، یاد تو افتاد که رویید ...
و من در انتظار توام که زنده ام ...

🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج🌤

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

🔶 منتظر #فرج باشید و ناامید نشوید ...

💚حضرت امیرالمؤمنین علی‌بن‌ابی‌طالب علیهماالسلام می‌فرمایند:

❇️  منتظر فرج آل‌محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله باشید و از رحمت خداوند نا امید نشوید

👈 زیرا که بهترین اعمال در نزد خداوند، انتظار فرج است

🔹  و فرمودند:

👈  طاقت کندن کوه‌‌ها آسان‌تر از انتظار دولتی است که ظهورش به تأخیر افتاده است!

💠  از خداوند مدد بخواهید و صبر پیشه سازید که خداوند زمین خود را به بنده شایسته خود می‌‌سپارد و عاقبت نیک از آنِ پرهیزکاران است

👌 پیش از رسیدن دولت حق، شتاب نکنید که پشیمان می‌‌شوید و مدت آن را دراز مشمارید که باعث قساوت دل پ‌هاتان می‌‌گردد.

📚  خصال، ص۶۱۶ - ۶۲۵
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

السلام علیک یا مهدی جان اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

الهی امین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

📌اگر توهین هم کردن بهت، جا نزن!✍🏻آیت الله بهجت(رحمت الله علیه):💠اگر در راه #حضرت_صاحب_الزَّمان (عج) باشیم، چنانچه به ما بد و ناسزا هم بگویند و یا مسخره نمایند، نباید ناراحت شویم، بلکه همچنان باید در راه حق و حقیقت ثابت‌قدم و استوار بوده و در ناملایمات صبر و استقامت داشته باشیم.📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۱۰۳#اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍ 

حدیث مهدوی🍃❤️ امام صادق (علیه السلام):إنَّ اللَّهَ أجَلُّ وأَعظَمُ مِن أن يَترُكَ الأَرضَ بِغَيرِ إمامٍ عادِلٍ .✔️خداوند، جليل‏تر و بزرگ‏تر از آن است كه زمين را بدون امامى عادل رها كند.📚الكافى : ج ١ ص ١٧٨ 

@دیرین_diiiriin98

سلام عزیزم 

شرمنده من نتم قطع شد مجبور شدم بیام خونه مامانم 

شرمنده متن بهتون ندادم 🙏🤕🤕

پست بزارین صلوات یا متن