2789
عنوان

لیپو شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 5833 بازدید | 85 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدااااا مثل چی از این عمله میترسم ولی مجبورم

عمل وحشتناکیه من پابه پاش خودم همه مراحلش بودم.تا یک سال حتی ازین پهلو به اون پهلو شدن برات به شدت دردناکه. بلند شدنو جابه جا شدن سخته حتی تا چند ماه مجبوری دولا راه بری . تو کارای خونه و بچه داری واقعا میمونی. هر کی گفته درد نداره بدون داره سرت کلاه میذاره یا میگه عین سزارینه

دکترا میگن مهم ترین قسمت گن بستنه اونم تا ۳ ماه نه که دو روز ببندی ول کنی چون هر چی بیشتر ببندی بیشتر بیاریک میشی 

فقط من نمیدونم درد دارم اذییت میشم یا تنگه یکم باید شل باشه یا خیلی سفت اونو نمیدونم

هزینه ات چقد شد من وزنم ۷۹باقد۱۶۴ بی ام ای من ۳۰بود میخاسم عمل اسلیو کنم   الان بین اسلیو و ...

واقعا اسلیو زوره باید ابدو کنی 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

عمل وحشتناکیه من پابه پای خودم همه مراحلش بودم.تا یک سال حتی ازین پهلو به اون پهلو شدن برات به شدت د ...

البته بدنا فرق داره ابدو هم سخت تره 

ولی اینکه میگن درد نداره اره واقعا دروغه خیلی درد داره خیلی هر روز یکم کمتر میشه 

خوابیدن واقعا سخته از پهلو به پهلو شدن خیلی درد داره دولا هم باید راه بری ولی تا ۲ هفته 

اره ولی خب دائمیه میگن لیپو برمیگرده!

هم کارم اسلیو کرد الان بعد دوسال داره برمیگرده هر عملی انجام بدی رعایت نکنی برمیگرده

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

البته بدنا فرق داره ابدو هم سخت تره  ولی اینکه میگن درد نداره اره واقعا دروغه خیلی درد داره خی ...

خب ابدو هم انجام میدای عزیزم دیگه اینجوری الان فکر شل بودن شکم نداشتی 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
البته بدنا فرق داره ابدو هم سخت تره  ولی اینکه میگن درد نداره اره واقعا دروغه خیلی درد داره خی ...

چندلیتر چربی داشتی

بمن گف حدودا۴لیترداری

واسه لیپو۳۶۰درجه

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗