2789
عنوان

لیپو شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 5833 بازدید | 85 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه چندین جراح و متخصص رفته گفتن فضایی برای رشد جنین خصوصا تو ماههای اخر وجود نداره. ولی جالبه تو نی ...

عزيزم جراح خواهرتون كي بوده؟ پس چرا دكتر جراح من گفت ميتوني باردار شي

منم دوساله عمل كردم ميخوام براي بچه دوم اقدام كنم اما همش نگرانم فضا براي رشد جنين نباشه

عزيزم جراح خواهرتون كي بوده؟ پس چرا دكتر جراح من گفت ميتوني باردار شي منم دوساله عمل كردم ميخوام ب ...

واقعا یادم نیست.  باید بپرسم.  اخه از خواهرم ماهیچه های شکمش رو بهم دوختن و کلا نافش رو تغییر دادن یه ناف جدید کوچیک زدن. خیلی عمل دردناکی بود تا چند سال درد شدید داشت دکترا گفتن هرگز نباید باردار شی

واقعا یادم نیست.  باید بپرسم.  اخه از خواهرم ماهیچه های شکمش رو بهم دوختن و کلا نافش رو تغ ...

دكتر منم همه اينكارارو كرده ناف جديد، عضلات داخل شكم دوخته برام

ممنون ميشم از خواهرتون سوال كنيد با كدوم دكتر عمل كردن ممنون

عمل وحشتناکیه من پابه پاش خودم همه مراحلش بودم.تا یک سال حتی ازین پهلو به اون پهلو شدن برات به شدت د ...

من الان ۵ روزه انجام دادم سخت نبود ولی اینایی که میگی هم داره.پهلو به پهلو نمیتونی بشی انگار بدنت کوفته شده له شده ولی سزارین چون برش داره بخیه داره سختره.و اینکه سرپا موندن و راه رفتن خیلی راحتتره تا خوابیدن.روی صندلی تا یه مدت نباید ۹۰ درجه بشینی.من الان هم بود باز انجام می‌دادم چیزی نبود برام خداروشکر

عزيزم جراح خواهرتون كي بوده؟ پس چرا دكتر جراح من گفت ميتوني باردار شي منم دوساله عمل كردم ميخوام ب ...

اتفاقا خیلی راحت باردار میشی چربی نداری ولی باید زمان بدی بعد عمل..و اینکه دوباره باردار بشی شکمت خراب میشه.همین