2777
2789
عنوان

خانما بیاید

108 بازدید | 14 پست

دوستان سلام.  کسی. اطلاعات عمومی راجب اموات داره ؟؟

اموات. بعد مرگ کجا میرن 

آیا راحت هستن ؟؟

خواب دارن ؟

می‌دونم الان میگید. وقتی رفتیم اون دنیا بهت خبر میدیم. 

منظورم اطلاعات عمومی هست چ چیز های میدونید از زندگی پس از مرگ

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینو مطمعنم میرن جایی ک میگن جای اصلی ما همینجاست 

و ب مایی ک دل ب این دنیای فانی بستیم میخندن

روح پدرت شاد عزیزم واسشون فاتحه میخونم🌹

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

دنیای برزخ....برزخ ی دنیای بعد مرگ خست ک کسی اگه اعمال خوبش بیشتر باشه میتونه با ادمای خوب دیگه باشه و تنها نیس و اونجا بهش خوشمیگذره...اگه اعمال بدش بیشتر باشه تنهاست و عذاب میکشه....و بعد برزخ قیامت هست

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
میشه خلاصه تعریف کوچک کنی

بستگی به اینکه اینطرف چجوری بودن اونطرف فرق داشت ولی بیشترشون تجربه قشنگی دارن ،لحظه مرگ که بلااستثنا خوبه ،اونطرف راهنما دارن و تمام اتفاقات زندگی خودشون رو مو به مو میبینن،و جاهایی که خوب نبوده احساس شرم میکنند به حدی که حاضرند خدا عذابشون کنه ولی این حس رو نداشته باشن ،خواب هیچ کدوم نداشتند و تعریف نکردند ولی غذا خوردن چرا