2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تابلو تبليغ كرد و كلا ر ي د به علم با توضيحش

شما،احتمالا روانشناسی که ناراحت شدی. چون دکتری که رایگان مشاوره میده نیازی به تبلیغ نداره

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
به چی قسم بخورم که تبلیغ نیست نجات زندگی ی بچه که دست اموز و موش ازمایشگاهی دکترا و کاردرمانا میشه ز ...

چطوری پوشکشو جمع کردی؟

بال بال پنجه واکنش ب اسم نداشت کلام از دست رفت تماسی چشم نداشت ارتباط نمی گرفت با من اصلا راحت نبود ...

الان خوابش بهتر شده؟ چند سالشه فرزندتون؟

خارج نميشم چون ضد علم و استدلاله اوتيسم ها ادماي موفقي ميشن اگر باهاشون كار شه اما نه اون توضيحاتي ك ...

علمی که شما دارید صرفا سرچ در اینترنت و گفته‌ای روانشناسان پول پرست و تبلیغات تلوزیون هست.اونیکه تو ایران بهش اوتیسم میگن افسانه ای بیش نیست. شما یه مقاله ی I.s.iبیار بعد دم از،علم بزن.

خارج نميشم چون ضد علم و استدلاله اوتيسم ها ادماي موفقي ميشن اگر باهاشون كار شه اما نه اون توضيحاتي ك ...

شما خودت احتمالا کار درمانگری که از روش خانم دکتر ناراحت شدی چون قشنگ کاسه کوزه ی همه ی روانشناسان رو درهم شکست

چه تابلو تبليغ كرد و كلا ر ي د به علم با توضيحش

چه علمی؟ اگه این علمی که شما میگید چرا بچه های زیادی رو درگیر کرده الان تو یه مهد کودک کوچیک چندتا بچی اوتیسم میبینی که تشخیص اشتباه گرفتن. الان کاردرمانگرا و کلا مافیای پزشکی باعث شده که سونامی اوتیسم در راه هست.