2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 105 پست
باشه پرفسور مرسی ک مارو نا امید کردی ...میشه اجازه بدی ب کورسوی امیدی ک از طرف این کاربر اومده چنگ ب ...

من پروفسور نيستم فقط نميخوام بيشتر اسيب ببينيد با اين توهمات اميد واهي بدتر از پذيرشه 

عجب صبري خدا دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهن مادرا رو پر کردن از این اراجیف اوتیسم یک تجارت کثیفه پشت این اسم پول های کثیف ردو بدل میشه اوت ...

عزیزم این مورد جدید نیست

اوتیسم با دیجیتالیسم فرق داره

درسته، دکترا به اشتباه گاهی تشخیص اوتیسم میدن 

امید که روشی برای بهبود باشه

من پروفسور نيستم فقط نميخوام بيشتر اسيب ببينيد با اين توهمات اميد واهي بدتر از پذيرشه 

وقتی بچمون کامل خوب شده و نرمال شده چه آسیبی؟

شما هم قدری بیشتر رو این روش فکر کنید و ویسها و وبینارهای خانم دکتر رو گوش بدین شاید نظرتون عوض شد

نجات یک بچه از این اختلال یعنی نجات یک خانواده

هیچ وقت سریع گارد نگیرید.

وقتی بچمون کامل خوب شده و نرمال شده چه آسیبی؟ شما هم قدری بیشتر رو این روش فکر کنید و ویسها و وب ...

من دشمن نيستم فقط اينها با هزار اميد تعقيب ميكنن اخبار روز مربوط به موضوع و نااميدي  براشون سمه 

عجب صبري خدا دارد
عزیزم این مورد جدید نیست اوتیسم با دیجیتالیسم فرق داره درسته، دکترا به اشتباه گاهی تشخیص اوتیسم می ...

دیجیتالیسیم علائمش چیه؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اسی علایم بچه هاتون چی بود؟ داداشم بدون اینترنت نمیخوابه اصلاااا

بال بال پنجه واکنش ب اسم نداشت کلام از دست رفت تماسی چشم نداشت ارتباط نمی گرفت با من اصلا راحت نبود اضطراب داشت ب کمک کادر درمان اضطراب گرفت خواب نداشت

من دشمن نيستم فقط اينها با هزار اميد تعقيب ميكنن اخبار روز مربوط به موضوع و نااميدي  براشون سمه ...

خود درمانگران میگن بی بی دیجیتال وجود داره ولی هیچ کودکی رو جزو بی بی دیجیتال قرار نمیدن و به همه تشخیص اوتیسم میدن

در حالیکه بی بی دیجیتال با حذف هرگونه صوت و تصویر بدون هیچ مداخله ای قابل درمانه

انجام توانبخشی برای بچه ای که دچار سندرم محتواهای الکترونیک هست یعنی جنایت 

در صورتیکه الان کلینیک‌ها پر از بچه هایی هست که سندرم محتواهای الکترونیک دارن و به اشتباه برچسب اوتیسم خوردن

من هرجا بچم رو می‌بردم میگفتم مدام گوشی دستش بوده.تلویزیون دیده.میگفتن نه اصلا ربطی نداره 

در حالیکه همون گوشی و تلویزیون باعث بروز علائم بچم شده بود و با قطع الکترونیک و قطع توانبخشی و استقلال دادن به بچم همه علائم از بین رفت.

حتی اگه تلویزیون تو خونه روشن باشه و یا موزیک پخش بشه تو خونه و بچه هیچ توجهی بهشون‌ نکنه ولی چون میشنوه روش اثر منفی داره و باعث اختلال میشه