2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 105 پست

شماره من برای توضیحات درباره روش خانم دکتر موسوی

۰۹۱۹۲۲۸۸۸۲۴

دوستان لطفا کلمه سندروم صفحات دیجیتال رو سرچ کنید تا به اسیب که فضای مجازی به بچه ها میزنه اگاه بشین

الان سوال پیش میاد چرا همه بچه ها نگاه میکنن فقط بچه من درگیر شده جوابش در نوع رفتار شما بوده اون رفتارو میگن مادر یخچالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تابلو تبليغ كرد و كلا ر ي د به علم با توضيحش

فرض کن ی درصد راست بگ..برا کسی ک فرزندش اتیسمه ی درصدم خودش ی دنیاس شما باور نداری نیاز نداری خارج شو لطفا

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
شماره من برای توضیحات درباره روش خانم دکتر موسوی ۰۹۱۹۲۲۸۸۸۲۴ دوستان لطفا کلمه سندروم صفحات دیجیتال ...

داداشم مشکوک ب اتیسمه ولی ارتباط چشمی داره...و شدیدا متعاد ب فضای مجازیه

تبلیغ نیست این دکتر هیچ هزینه ای نمیگیره معمولاً تبلیغ در برابر پوله دیگه؟

اخه تو كل كتاباي DSM اوتيسم تفسير و توضيح داده شده اينا كه گفتي علم و قهوه اي كردي تو كل دنيا مگه داريم مگه ميشه😴

عجب صبري خدا دارد
فرض کن ی درصد راست بگ..برا کسی ک فرزندش اتیسمه ی درصدم خودش ی دنیاس شما باور نداری نیاز نداری خارج ش ...

خارج نميشم چون ضد علم و استدلاله اوتيسم ها ادماي موفقي ميشن اگر باهاشون كار شه اما نه اون توضيحاتي كه دادي

عجب صبري خدا دارد
فرض کن ی درصد راست بگ..برا کسی ک فرزندش اتیسمه ی درصدم خودش ی دنیاس شما باور نداری نیاز نداری خارج ش ...

توکل برخدا انشاءالله به کمک من مادری که نجات پیدا کرده پسر کوچولو و عهد بستم مادرای دیگه رو آگاه کنم روزی میرسه کل مادرای دنیا به اگاهی میرسن و از دست دکترای شیاد و کاردرمانگرای سنگدل نجات پیدا میکنن اون روز نزدیکه چون ما نزدیک ۴۰۰ مادر هستیم با این روش مشکلاتمو حل شده

اخه تو كل كتاباي DSM اوتيسم تفسير و توضيح داده شده اينا كه گفتي علم و قهوه اي كردي تو كل دنيا مگه دا ...

علائم سندرم محتواهای الکترونیک دقیقا کپی علائم اوتیسم هست ولی الان همه رو اوتیسم تشخیص میدن

چی شد یه اختلال نادر انقدر زیاد شد؟چرا همه کلینیک‌ها پر شد از این اختلال؟

پسر من اکثر علائم رو داشت.چرا با روش دکتر موسوی خوب شد؟چون سندروم محتواهای الکترونیک بود ولی کاردرمانها هزار جور برچسب به بچم میزدن

خارج نميشم چون ضد علم و استدلاله اوتيسم ها ادماي موفقي ميشن اگر باهاشون كار شه اما نه اون توضيحاتي ك ...

تا حالا اتیسم دیدی از نزدیک؟ اینی ک شما میگی یک ب ملیونه.

خارج نميشم چون ضد علم و استدلاله اوتيسم ها ادماي موفقي ميشن اگر باهاشون كار شه اما نه اون توضيحاتي ك ...

بله ربات پرورش دادن و دست اموز کردن بچه ای که ب زور باید اموزش ببینه! و بدتر اینکه همیشه باید تحت اموزش باشه تحت کمک شدو ووووووو